Εκνευριστικά πράγματα που αντιμετωπίζει κάθε μπάρμαν!

15:02 29/9/2014 - Πηγή: iPop

Η δουλειά του μπάρμαν είναι να ετοιμάζει τα ποτά και να σου τα σερβίρει στο μπαρ. Να φτιάχνει κοκτέιλς τα οποία θα μαγέψουν τον ουρανίσκο σου και θα σε εντυπωσιάσει. Και κυρίως να είναι ευγενικός! Υπάρχουν μερικά εκνευριστικά πράγματα που αντιμετωπίζει καθημερινά όμως και αναγκάζεται να τα κάνει γαργάρα… Παρακάτω θα βρεις μερικά και αν κάνεις πάνω από ένα από αυτά είσαι μάλλον ήδη στη blacklist του μπάρμαν!

Παραγγέλνεις «μία μπύρα». Γενικά. Χωρίς να συγκεκριμενοποιήσεις ποια από όλες.

Οκ… και εγώ θα σου ζητήσω χρήματα…. Χωρίς να σου πω πόσα.

Σκέφτεσαι μισή ώρα
τι θα παραγγείλεις και καταλήγεις στο «εξέπληξε με»

Νερό… θα πάρεις νερό και μάλιστα ζεστό από τη βρύση! Εκεί να δεις έκπληξη!

Ζητάς το ποτό σου να είναι «δυνατό» …

Οι ποσότητες του αλκοόλ σε κάθε ποτό είναι ίδιες. Λέγεται μεζούρα. Δεν πας να μου τάξεις τον ουρανό με τ άστρα… την ίδια ποσότητα θα πιείς!

Ρωτάς τι μπύρες/κοκτέιλ έχουμε ενώ ο κατάλογος είναι ακριβώς μπροστά σου!

Αν δεν ξέρεις να διαβάζεις πάω πάσο.. αλλά έλα παραδέξου το έχεις τελειώσει το δημοτικό!

Παραπονιέσαι για την αναμονή ενώ το μπαρ είναι γεμάτο!

Ξέρεις ότι τα δευτερόλεπτα που κάνεις το παράπονο σου σε καθυστερούν ακόμα περισσότερο από το να πιεις το ποτό σου έτσι;

Απλώνεσαι στο μπαρ

Η μπάρα μου δεν είναι το σπίτι σου! Μην μου αραδιάζεις την μισή σου περιουσία και δεν αφήνεις τους υπόλοιπους πελάτες να παραγγείλουν!

Στέκεσαι πίσω από κόσμο στο μπαρ και κουνάς το χέρι σου

Ξέρεις ότι είμαι άνθρωπος και με εκνευρίζεις μ αυτό που κάνεις έτσι; Ξέρεις ότι δεν παίζε να σε σερβίρω σύντομα από αντίδραση έτσι;

Χτυπάς τα δάχτυλα σου για να σου δώσει σημασία

Το ίδιο είναι και να σφυρίξεις, να φωνάξεις ή οτιδήποτε άλλο που δεν θα έκανες στον κόσμο από ευγένεια. Δεν είμαι ο σκύλος σου….

Παραγγέλνεις ποτό και το επιστρέφεις γιατί δεν είναι ακριβώς αυτό που ήθελες

Οκ, αν είναι το λάθος ποτό έχεις δίκιο. Αν, όμως, το επιστρέφεις γιατί έχει ένα πάγο παραπάνω ή έχει λίγο λιγότερο φυσικό χυμό…. Θα σου το επιστρέψω ακριβώς όπως μου το έστειλες!

Ζητάς να φορτίσει ο μπάρμαν το κινητό σου

Αν ο μπάρμαν δεν είναι ο κολλητός σου από το σχολείο που παίζατε παρέα σφαλιάρες μην σκεφτείς να ζητήσεις να σου φορτίσει το κινητό! Πίσω από την μπάρα έχει συγκεκριμένες πρίζες για συγκεκριμένα μηχανήματα. Επιπλέον, έχει να εξυπηρετήσει κόσμο αντί να σου πηγαινοφέρνει το κινητό κάθε φορά που το ζητάς να δεις αν σου έκανε like ο τάδε γκόμενος.

The post Εκνευριστικά πράγματα που αντιμετωπίζει κάθε μπάρμαν! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα