5 λάθη που κάνεις με τα μαλλιά σου καθημερινά

13:32 29/9/2014 - Πηγή: iPop

Πριν πας στο κομμωτήριο να ζητήσεις βοήθεια, σκέψου τι μπορείς να αλλάξεις στη δική σου συμπεριφορά. Υπάρχουν λάθη που κάνεις με τα μαλλιά σου σε μόνιμη βάση, χωρίς καν να το συνειδητοποιείς. Θα σε βοηθήσουμε να τα εντοπίζουμε. Ελπίζουμε να τα διορθώσεις. Όλα εμείς θα τα κάνουμε;

Μην πιάνεις τα μαλλιά σου αλογοουρά κατά τη διάρκεια της νύχτας. Είναι δελεαστικό, αλλά ούτε τα λαστιχάκια χωρίς μεταλλική ένωση δεν κάνουν καλό στα μαλλιά σου. Μπορούν να σπάσουν την τρίχα και στη συνέχεια τα μαλλιά σου θα φριζάρουν πιο εύκολα.Το κοντίσιονερ στις ρίζες, ειδικά αν έχεις λιπαρά μαλλιά δεν θα σε βοηθήσει.
Αντίστοιχα, το σαμπουάν στις άκρες δεν θα ενισχύσει την απαλότητα και λάμψη των μαλλιών σου.Μην το παρακάνεις. Τα σκληρά προϊόντα που ρυθμίζουν τη λιπαρότητα των μαλλιών κάνει το δέρμα σου να αντισταθμίζει την απώλεια και να παράγουν περισσότερη λιπαρότητα. Η περιποίηση θέλει ισορροπία.Αν οι ρίζες σου είναι λιπαρές, ανακάτεψε το σαμπουάν κατά της λιπαρότητας με αυτό για όγκο. Αν τα μαλλιά σου είναι ξηρά, κάνει μια βαθιά θεραπεία ενυδάτωσης μία φορά την εβδομάδα, αλλά χρησιμοποίησε κάτι απαλό και χωρίς οινόπνευμα καθημερινά.Μην τυλίγεις τα μαλλιά σου σε τουρμπάνι μετά το ντους. Αυτό προκαλεί στα μαλλιά σου να χάσουν τον όγκο τους. Τι πρέπει να κάνεις; Χρησιμοποίησε μια πετσέτα και τύλιξε απαλά τα μαλλιά σου μέχρι τις άκρες, ώστε πιέζοντας ελαφρά να αφαιρεθεί το επιπλέον νερό. Στη συνέχεια μπορείς να τα αφήσεις να στεγνώσουν φυσικά ή να τα στεγνώσεις ανάποδα με το πιστολάκι, για να αποκτήσουν περισσότερο όγκο.Χρησιμοποίησε τη δροσερή σκάλα στο σεσουάρ σου. Όταν στεγνώνεις τα μαλλιά σου με στρογγυλή βούρτσα, ρίξε στις άκρες με κρύο αέρα για να δώσεις στυλ. Λιγότερο φριζάρισμα και τα μαλλιά θα μείνουν όπως εσύ ορίσεις.

The post 5 λάθη που κάνεις με τα μαλλιά σου καθημερινά appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα