Έκκληση Κομισιόν προς τη Αθήνα για τα νομικά τα στελέχη του υπερταμείου

14:25 30/5/2016 - Πηγή: iPop

Η Κομισιόν ζητά από την Αθήνα να πάρει άμεσα μέτρα τα οποία θα αφορούν την προστασία των νομικών στελεχών του υπερταμείου. Το μήνυμα είναι σαφές και στάλθηκε την Δευτέρα μέσω του Μαργαρίτη Σχοινά.

Να τονισθεί πως η Κομισιόν αποφάσισε να πάρει θέση λίγο μόνο μετά την
επιστολή Ντάισελμπλουμ σχετικά με τη δίωξη την οποία αντιμετωπίζουν οι εμπειρογνώμονες του ΤΑΙΠΕΔ.

Τα σχετικά δημοσιεύματα κλήθηκε να σχολιάσει ο Μαργαρίτης Σχοινάς ο οποίος στην αρχή τόνισε πως δεν επιθυμεί να προβεί σε κάποιο σχόλιο

ενώ στη συνέχεια επισήμανε:

Οι αποφάσεις των υπουργών της ευρωζώνης για την Ελλάδα είναι σαφείς και περιγράφουν τα βήματα που πρέπει να πραγματοποιηθούν
Από την δική του, λοιπόν, πλευρά ο Εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής τόνισε σχετικά με τις διαβουλεύσεις των εκπροσώπων των δανειστών με τους Εκπροσώπους της ελληνικής Κυβέρνησης αναφορικά με την υλοποίηση των αποφάσεων του τελευταίου Eurogroup πως «στην παρούσα φάση εξελίσσονται» ενώ σημείωσε πως η ολοκλήρωση τους αναμένεται αν γίνει στο «εγγύς μέλλον».

Να θυμίσουμε πως σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Καθημερινή» ο επικεφαλής του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, με σχετική του επιστολή έσπευσε να εκφράσει την έντονη δυσφορία του στον Έλληνα υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο «για τη δίωξη που αντιμετωπίζουν τα στελέχη του ΤΑΙΠΕΔ για την πώληση και επαναμίσθωση 28 ακινήτων του ελληνικού Δημοσίου».

The post Έκκληση Κομισιόν προς τη Αθήνα για τα νομικά τα στελέχη του υπερταμείου appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα