Ο Ορφέας Παπαδόπουλος στο Fast and Curious

13:04 30/5/2016 - Πηγή: iPop

Όχι όχι μην κάνετε εικόνες με γρήγορα αυτοκίνητα. Η στήλη μας δεν έχει καμία σχέση με τις κόντρες του Paul Walker. Το fast όμως το κρατάμε και προσθέτουμε και το curious γιατί είμαστε περίεργοι.. Περίεργοι να μάθουμε τα πιο ασυνήθιστα πράγματα για ανθρώπους από ολόκληρο το χώρο του καλλιτεχνικού φάσματος αλλά και της πολιτικής. 10 γρήγορες ερωτήσεις που απαιτούν το ίδιο γρήγορες απαντήσεις. Ίδιες ερωτήσεις, διαφορετικές απαντήσεις. Challenge accepted και ξεκινάμε!

Ο Ορφέας Παπαδόπουλος

παίρνει την σκυτάλη απ’ τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη και δέχεται να απαντήσει στις 10 fast και πολύ curious ερωτήσεις του iPop.

Ακούγοντας τη λέξη «αύριο», ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό;Οι συμβουλές των μεγάλων όταν ήμουν μικρός.Σου δίνω ένα μαγικό ραβδί. Τι το κάνεις;Βρίσκω τη Σταχτοπούτα μου χαχα!Τι σε εξιτάρει;Το φλερτ.Και τι σε ξενερώνει;Ο εγωισμός για τον εγωισμό.Αν μπορούσες να γυρίσεις το χρόνο πίσω, τι θα έκανες διαφορετικά;Θα προσπαθούσαν για την ισότητα των δύο φύλων.Σου έχουν πει ότι μοιάζεις με κάποιο ήρωα καρτούν ή ταινία;Με τον Daffy Duck!Ποιο τραγούδι σιγοτραγουδάς τον τελευταίο καιρό;Riders On the Storm από The Doors.

Μεγαλύτερος κριτής: ο εαυτός σου ή οι άλλοι;Απ΄τους άλλους ίσως μπορώ να ξεφύγω, απ’ τον εαυτό μου ποτέ.Θα μπορούσες να ζήσεις το υπόλοιπο της ζωής σου χωρίς σταγόνα αλκοόλ;Αντιστρέφω την ερώτηση: Θα μπορούσαν να ζήσω το υπόλοιπο του αλκοόλ χωρίς σταγόνα ζωής! (Χιούμορ!). Πιστεύω στο μέτρο!Τι θα ήθελες περισσότερο αυτή τη στιγμή;Αυτή τη στιγμή τίποτα… νιώθω πλήρης! Σε λίγο δεν ξέρω…

The post Ο Ορφέας Παπαδόπουλος στο Fast and Curious appeared first on iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
ορφέας παπαδόπουλος φλερτ
Τυχαία Θέματα