“Εισβάλλει” στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό (Video)

16:38 17/8/2020 - Πηγή: iPop

Η νέα σεζόν δεν αργεί πολύ να ξεκινήσει και τα νέα συνεχώς “διαρρέουν” για πολλές εκπομπής. Αυτή τη φορά, όμως, η εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου βρίσκεται στο επίκεντρο με μια νέα προσθήκη που μας εξέπληξε. 

Φαίνεται πως η μέχρι τώρα παρέα θα παραμείνει

ίδια, όμως αναμένονται να γίνουν δύο νέες προσθήκες, ενώ θα δούμε στην εκπομπή έναν πολύ γνωστό σεφ.

Μπορεί να μην έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστές και οι τρεις προσθήκες, όμως ξέρουμε τη μία, αυτή που μας εξέπληξε, θετικά βέβαια, αφού θα δώσει λίγο ακόμα ενδιαφέρον στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου.

Ποιο πρόσωπο θα “εισβάλλει” στην εκπομπή αυτή;

Την αποκάλυψη έκανε το καθημερινό, καλοκαιρινό πρωινό του Open, “Καλοκαίρι #not”. Ο λόγος για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία έφυγε από το “Καλύτερα δεν γίνεται” με τη Ναταλία Γερμανού στον Alpha και μέχρι στιγμής δεν είχε ακουστεί κανένα νεότερο για την πορεία της στην τηλεόραση.

Ωστόσο, σύμφωνα με το “Καλοκαίρι #not”, η ίδια φαίνεται να έχει βρει το νέο της τηλεοπτικό σπίτι κι αυτό δεν είναι άλλο από το Open. Έτσι, θα βρίσκεται και τηλεοπτικά στο πλευρό του συντρόφου της, Κωνσταντίνου Βασάλου, στο Έλα Χαμογέλα.

Η συνύπαρξη Ευρυδίκης Βαλαβάνης και Κωνσταντίνου Βασάλου στο πάνελ της εκπομπής προξενεί ενδιαφέρον κι είναι κάτι που σίγουρα θα θέλουμε πολύ να δούμε.

Αναμένεται να δούμε ποιος θα είναι και ο γνωστός σεφ που θα βρίσκεται στο πρωινό του Σαββατοκύριακου του Open. Μήπως θα είναι κάποιος από το MasterChef;

Δες όλα όσα ειπώθηκαν στο “Καλοκαίρι #not”: 

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Οι τρυφερές αναρτήσεις της Χρηστίδου και του Μαραντίνη ενόψει της ημέρας!

Το άρθρο “Εισβάλλει” στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό (Video) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
“Εισβάλλει”, Σίσσυς Χρηστίδου, Video,“eisvallei”, sissys christidou, Video