Tι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (17/8/2020)

10:46 17/8/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (17/8/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (17/8/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (17/8/2020), μιας και αρχίζει μια νέα

εβδομάδα, καλό θα ήταν να εισάγετε αλλαγές στον τρόπο που διαχειρίζεστε ορισμένα θέματα της καθημερινότητας, σε πρακτικό κυρίως επίπεδο. Ξεκινήστε λοιπόν από τη διαχείριση των οικονομικών σας, αφού έχετε την παρορμητική τάση να ξοδεύετε το εισόδημά σας, χωρίς να πολύ σκέφτεστε το αύριο. Αποφύγετε αγορές οι οποίες μπορεί να σας δώσουν την εφήμερη ευχαρίστηση, σε είδη που πιθανόν και να μην έχετε ανάγκη. Ή βάλτε ένα πλάνο έστω και μικρής αποταμίευσης και τηρήστε το αυστηρά. Θα σας αποδώσει στο μέλλον τα μέγιστα.

Ταύρος

Μπορεί να είστε άνθρωποι, που να ακολουθείτε δρόμους βατούς για να κάνετε σίγουρα τα βήματά σας. Όμως αρκετό καιρό τώρα, η ζωή σας έχει δείξει, πως ότι θεωρούσατε σταθερό, βατό και σίγουρο, έπαψε να υπάρχει με τη μορφή που ξέρατε. Τώρα καλείστε να βαδίσετε και σε αχαρτογράφητα μονοπάτια. Εκείνο που χρειάζεστε είναι η τόλμη και η αποφασιστικότητα, το ρίσκο και την πίστη να υπηρετήσετε τα “θέλω” και τις επιθυμίες σας. Είναι στις προδιαγραφές σας η επιτυχία, ακόμα κι αν πρέπει να βγάλετε συμπέρασμα, από ένα άγνωστο κείμενο. Την αντίληψη ούτως ή άλλως τη διαθέτετε.

Δίδυμοι

Μπορεί να είστε άκρως επικοινωνιακοί και πλάσματα που λειτουργείτε καλύτερα, όταν βρίσκεστε κυρίως, σε κοινωνικό και φιλικό επίπεδο με πολύ κόσμο. Από σήμερα και για αρκετό χρονικό διάστημα, θα κληθείτε να λειτουργήσετε με περισσότερη εσωστρέφεια, πράγμα παρά φύσιν για σας. Θα χρειαστεί να μείνετε μόνοι με τον εαυτό σας και να ανακαλύψετε πτυχές του, που μέχρι τώρα τις είχατε αναξιοποίητες. Όπως το δυνατό ένστικτο να καταλαβαίνετε τι συμβαίνει στο περιβάλλον, ή το ποια νοήματα κρύβονται πίσω από λέξεις που ακούτε να εκφράζονται αβίαστα από τους άλλους.

Καρκίνος

Κάτι αλλάζει προς το καλύτερο και το αισθάνεστε πως έρχεται για να σας πάει ένα βήμα μπροστά. Και μπορεί το εργασιακό σας περιβάλλον να σας απογοήτευσε, ή να μην σας αναγνώρισε τις φιλότιμες προσπάθειές σας, όμως να θυμάστε, ότι υπάρχουν ευκαιρίες, να αναζητήσετε την τύχη σας αλλού. Απλά δοκιμάστε το και θα διαπιστώσετε πως πολλοί θα ήθελαν μια συνεργασία μαζί τους. Ευκαιρίες θα έρθουν, από ανθρώπους που γνωρίζουν τη δουλειά και τις δεξιότητές σας, μόνο που αυτή τη φορά, διαπραγματευτείτε καλύτερα τη θέση σας και μην κάνετε έκπτωση στα προσόντα σας.

Λέων

Το διάστημα αυτό, χρειάζεται να γίνετε πιο συγκεκριμένοι σε εκείνο που θέλετε να κατακτήσετε, είτε στην καριέρα και στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία, είτε στην προσωπική σας ζωή. Ασφαλώς για παράδειγμα και αξίζετε μια προαγωγή. Όμως χρειάζεται να ξεπεράσετε πολλά εμπόδια, όπως εκείνα που σας βάζουν συνεργάτες σας που σας αντιμετωπίζουν σαν απειλή για τη δική τους εξέλιξη. Όπως άνθρωποι από το φιλικό σας χώρο, που δεν τους αρέσει που γίνεστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Όπως αν έχετε μία σχέση, που πρέπει τώρα να αποφασίσετε το τρόπο που θα εξελιχθεί και θα προχωρήσεις.

Παρθένος

Αλλάξτε οπτική στα πράγματα. Προσπαθήστε να γίνετε πιο επιλεκτικοί και κρατήστε μόνο το καλύτερο για τον εαυτό σας. Μην κάνετε παζάρια με τα έμφυτα ταλέντα και τις δεξιότητές σας. Αναζητήστε ανθρώπους, φίλους και συνεργάτες, που να αναγνωρίζουν τα προσόντα σας. Εάν ψάχνετε για μια καινούργια εργασία, ετοιμαστείτε να ακούσετε νέες προτάσεις. Το ιδανικό θα είναι να σχετίζονται με εκείνα που μπορείτε να κάνετε και ανήκουν στη δημιουργική σας διάθεση. Έχετε τονισμένη διαίσθηση την εποχή αυτή και μπορείτε να ξεχωρίσετε τι αυτό που σας τάζουν, αν είναι αληθές ή ψευδές.

Ζυγός

Τον τελευταίο καιρό, με επιβαρυμένη ψυχολογία από τις συνθήκες και τις καταστάσεις που επικρατούν, αντιδράτε για ανούσιες αιτίες, ενώ συμβαίνουν πράγματα, που κανονικά, δε θα έπρεπε να δείχνετε υποχωρητικοί. Όπως για παράδειγμα, μπορεί στο εργασιακό σας περιβάλλον, ή στους χώρους που δραστηριοποιείστε, κάποιο άλλο άτομο να προαχθεί  γιατί έπιασε αντανακλαστικά την ευκαιρία, για μία θέση που προοριζόταν για σας. Δώστε και δείξτε αγαπητοί φίλοι το στίγμα σας και μην αφήνετε ανάξιους τύπους να μπαίνουν εμβόλιμα στο δρόμο σας και να ανακόπτουν την πορεία σας.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (17/8/2020), ένα πρόσωπο που μπορεί να μη σας είχε δοθεί η ευκαιρία να έρθετε κοντά, θα έρθει σήμερα να σας εξομολογηθεί κάποιο πρόβλημά του και θα σας δείξει την εμπιστοσύνη του. Πιθανόν να πέσετε από τα σύννεφα για το μέγεθος που μετράει τη γνώμη σας και ίσως αυτό, να γίνει το σημάδι, που θα αρχίσετε να αναθεωρείτε, μία προς μία τις σημαντικές για τις ζωή σας σχέσεις αλλά και τις ευρύτερες φιλικές ή κοινωνικές. Επιβάλλεται πλέον να αντιμετωπίζετε τους ανθρώπους που συνεργάζεστε, που έρχονται κοντά σας ή που σας φλερτάρουν, με λιγότερη προκατάληψη, που υπάρχει εξαρχής στη σκέψη σας.

Τοξότης

Βαρύθυμα ίσως να ξεκινήσει η εβδομάδα σας και η όρεξή σας να ασχοληθείτε με θέματα που κάνετε στην καθημερινότητά σας, μάλλον θα είναι υποτονική. Όμως μέσα σας κρύβετε αρκετή ενέργεια, την οποία και εάν δεν εκτονώσετε, μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε συχνά έναν αδικαιολόγητο εκνευρισμό, που δυστυχώς, θα τον εκδηλώνετε στους οικείους ανθρώπου του κοντινού σας περιβάλλοντος. Όσο και αν σας φαίνεται βαρετό, καταναλώστε την ενέργειά σας σε δουλειές ή άλλες δραστηριότητες, πιο δημιουργικές από το να γκρινιάζετε με το παραμικρό, κάθε φορά που σας τη σπάει κάτι.

Αιγόκερως

Μία δεύτερη ευκαιρία για συνεργασία, ίσως να σας ζητήσει την εβδομάδα αυτή, ένας άνθρωπος που είχατε συνεργαστεί επαγγελματικά μαζί, ή δραστηριοποιηθεί από κοινού σε κάποιο χώρο. Η ιδιαιτερότητα αυτής της σχέσης βρίσκεται στο γεγονός, ότι κάποτε είχατε έρθει σε ρήξη και γι αυτό σταματήσατε να συμπράττετε στην κοινή σας προσπάθεια. Είναι σπουδαίο που ρίχνει τον εγωισμό του και προσπαθεί να σας προσεγγίσει εκ νέου, όμως θυμηθείτε το ποιόν του χαρακτήρα του  και τους λόγους που αποφασίσατε να τον βγάλετε από τη ζωή σας. Να είστε τσιγκούνηδες από δω και στο εξής με τις δεύτερες ευκαιρίες που δίνετε.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (17/8/2020), φθορές ή άλλες αιτίες να φτιάξετε πράγματα στο σπίτι σας, πιθανόν να σας βγουν την εβδομάδα αυτή, ενώ για τον ίδιο λόγω μπορεί να χρειαστεί άμεσα να βάλετε το χέρι βαθιά στην τσέπη σας. Να ξέρετε όμως, ότι κάπου κι εσείς έχετε παραμελήσει το σπίτι και τον προσωπικό σας χώρο και πλέον δε σας κάνει ευχαρίστηση να μένετε μέσα. Για το λόγο αυτό, βρίσκετε τελευταία αφορμές να περνάτε το χρόνο σας έξω. Μαζευτείτε όμως φίλοι μου, γιατί σύντομα τα οικονομικά σας δε θα σας επιτρέπουν να έχετε χρήματα για πολλές εξόδους και αυτό θα κρατήσει για λίγες ημέρες ακόμα. Προσέξτε το λοιπόν.

Ιχθύς

Έχουν γίνει τα εργασιακά περιβάλλοντα τόσο δύσκολα, που σίγουρα και στο δικό σας, ή στους χώρους που δραστηριοποιείστε, υπάρχει έντονο παρασκήνιο, ανταγωνιστικές συμπεριφορές και άφθονο κουτσομπολιό και κατηγόριες  επί παντός επιστητού. Υπάρχει όμως το ενδεχόμενο να παρασυρθείτε κι εσείς τις ημέρες αυτές, όχι για να βλάψετε κάποιον αλλά γιατί θα σας φανούν πολύ πικάντικα αυτά που θα του προσάψουν. Μπορεί μάλιστα αυτά που θα ακούσετε, να τα μεταφέρετε άθελά σας σε ανθρώπους που δε χρειάζεται. Προσέξτε λοιπόν γιατί μπορεί να εκτεθείτε από αφηρημάδα και αστοχία.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Αύγουστο του 2020;

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tvPhoto: Freepik

Το άρθρο Tι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (17/8/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα