Είναι ο κόσμος έτοιμος γι αυτή την Barbie;

20:30 21/11/2014 - Πηγή: iPop

Από τότε που ήσουν μικρή είχες λατρεία με την Barbie, όπως σχεδόν όλα τα μικρά κορίτσια αφού η Barbie έχει αποτελέσει εδώ και πολλές δεκαετίες την κούκλα πρότυπο. Η συγκεκριμένη κούκλα είναι προσωπογραφία της ομορφιάς και κομψότητας. Ξέρεις, όμως, πώς θα έπρεπε να ήταν στην πραγματικότητα η Barbie;

O Νικολάι Λαμ o οποίος είναι γραφίστας και ειδικεύεται στην κατασκευή παιχνιδιών αποφάσισε να φτιάξει μια κούκλα χωρίς πολύ λεπτή μέση και μακριά αδύνατα πόδια. Ήθελε να δείξει

πώς θα έπρεπε στην πραγματικότητα η Barbie και έτσι την σχεδίασε μελαχρινή, με κανονικές αναλογίες πιο αφράτη δηλαδή από την κλασική φιγούρα της Barbie.

Το καλύτερο, όμως, είναι τα δωράκια που περιέχει στην συσκευασία της. Στην συσκευασία, λοιπόν, της φυσιολογικής Barbie που ονομάζεται Lammily υπάρχουν αυτοκόλλητα φακίδες, ουλές, σπυράκια αλλά και κυτταρίτιδας.

Σημείωση!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Νικολάι Λαμ γιατί με τη δημιουργία του περνάει το σωστό μήνυμα στα μικρά παιχνίδια απεικονίζοντας την πραγματικότητα και όχι τον εικονικό κόσμο που προβάλλεται εδώ και χρόνια, άθελα ή και ηθελημένα.

Δες το video και περιμένουμε τα σχόλιά σου:

Επιστροφή στην κεντρική σελίδα.

Επιστροφή στην κατηγορία.

The post Είναι ο κόσμος έτοιμος γι αυτή την Barbie; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα