Βαράνε... διάλυση οι Ανεξάρτητοι Έλληνες

Βαράει διάλυση το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων καθώς είναι θέμα χρόνου να φύγουν κι άλλοι βουλευτές. Το πρόσφατο επεισόδιο με τον βουλευτή Π. Μελά να αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ψήφισης Προέδρου της Δημοκρατίας και τον Π. Καμμένο να απειλεί με αποκεφαλισμούς σαν... Τζιχαντιστής, είχε και συνέχεια.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ είχε αφήσει να εννοηθεί ότι κάποιοι χρηματίζονται κάνοντας

λόγο για «βρώμικα μαξιλάρια» για να του απαντήσει ο κ. Μελάς: Να πάρει πίσω όσα είπε για «βρώμικα μαξιλάρια της κυβέρνησης. Να πάρει πίσω αυτές τις εκφράσεις, είναι απαράδεκτες. Δεν επιτρέπονται να λέγονται. Στους ΑΝΕΛ, μπήκα για το καλό του λαού. Ούτε για καρέκλα, ούτε για τίποτα άλλο. Είμαι αντιμνημονιακός. Ό,τι είναι ενάντια στον ελληνικό λαό, το καταψηφίζω», σημείωσε ο κ. Μελάς,.

Ο κ. Μελάς δήλωσε πως υπάρχουν κάποιοι βουλευτές στο κόμμα, περί τους 4-5, που σκέφτονται να ψηφίσουν για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Χαρακτηριστικά είπε: «Είχα κάνει μια τέτοια συζήτηση με κάποιους βουλευτές στη Βουλή» σημειώνοντας: «Δεν ξέρω τι τελικά θα πράξουν». Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να δέχτηκαν πιέσεις από το κόμμα.

Σχετικά με το συνέδριο των ΑΝΕΛ ανέφερε ότι σκέφτεται να παραστεί: «Θα πάω στο συνέδριο του κόμματος το Σαββατοκύριακο. Δεν αισθάνομαι ότι είμαι εκτός του κόμματος».

Αν όχι αυτό το Σαββατοκύριακο στο συνέδριο, σίγουρα μέχρι την εκλογή Προέδρου, ένα ακόμη κόμμα της χαράς και της ανευθυνότητας θα αποτελέσει παρελθόν. Και θα μείνει ο Καμμένος μόνος του με τον... Τέρενς.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα