«Είναι δική μου η ζωή και δική μου η ηλικία»- Το μήνυμα της Madonna προς τους επικριτές της

15:27 24/9/2016 - Πηγή: iPop

Mε ένα μήνυμα προς όλες τις γυναίκες απαντάει η 58χρονη Madonna στους επικριτές της, οι οποίοι δεν χάνουν ευκαιρία για να σχολιάσουν την εμφάνιση και την ηλικία της διάσημης τραγουδίστριας.

Ανεβάζοντας μια φωτογραφία απ’ την τελευταία της φωτογράφηση στο περιοδικό LOVE, η Madonna έγραψε:

Ακόμα συμπεριφέρομαι

σύμφωνα με την ηλικία μου. Πώς μπορώ να ξέρω ότι ακόμη συμπεριφέρομαι σύμφωνα με την ηλικία μου; Επειδή είναι η δική μου ηλικία και η δική μου ζωή! Kαι όλοι εσείς οι φανατικοί του μίσους κατά των γυναικών θα πρέπει να προσπαθήσετε να καταλάβετε γιατί αισθάνεστε την ανάγκη να με περιορίσετε με το φόβο σας για όσα δεν σας είναι οικεία. Ξέρετε τι συμβαίνει με τους φανατικούς; ΤΊΠΟΤΑ! Τίποτα δεν συμβαίνει στους ανθρώπους που σκέφτονται με περιορισμένο τρόπο. Είναι γεγονός….. Αλλά εγώ σας συγχωρώ. Επειδή είναι ο μήνας του Slicha.( ο μήνας της συγχώρεσης)

Still Acting my Age!!! Photo by Mert Alas.. How do i know I'm still acting my Age? Because its MY age and its MY life and all of you Women Hating Bigots need to sit down and try to understand why you feel the need to limit me with your fear of what you aren't familiar with. You know what happens to Bigots? NOTHING! Nothing happens to people who. Think in a limited way. Facts…..But i forgive you. Because its the month of Slicha.

A photo posted by Madonna (@madonna) on Sep 22, 2016 at 1:27am PDT

The post «Είναι δική μου η ζωή και δική μου η ηλικία»- Το μήνυμα της Madonna προς τους επικριτές της appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα