Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Μπάμπης Γιωτόπουλος

15:01 20/4/2020 - Πηγή: iPop

Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 89 ετών, ο ηθοποιός Μπάμπης Γιωτόπουλος, που για πολλά χρόνια ήταν στέλεχος του Εθνικού Θεάτρου. 

Ο γνωστός ηθοποιός και λάτρης του θεάτρου Μπάμπης Γιωτόπουλος άφησε την τελευταία του πνοή και την είδηση έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας με μια ανάρτησή του στο Facebook, στην οποία έγραψε χαρακτηριστικά πως «Δυστυχώς με πληροφόρησαν ότι δύο παλαίμαχοι συνάδελφοι από τα παλαιότερα μέλη μας του Τασεη έφυγαν από την ζωή χτες και σήμερα. Ο αγαπημένος μας Μπάμπης Γιωτόπουλος

για πολλά χρόνια στέλεχος του Εθνικού μας Θεάτρου και ο Χρήστος Αναστασόπουλος που είχε ξεκινήσει στα μπουλούκια. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τους σκεπάσει. Θα ετοιμάσουμε αφιερώματα για τους καλούς μας συναδέλφους».

Να τονίσουμε φυσικά πως ο Μπάμπης Γιωτόπουλος ήταν ένας σπουδαίος ηθοποιός που είχε παίξει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές όπως το Μινόρε της Αυγής, Τα ψάθινα καπέλα, Γιούγκερμαν, Είσαι το ταίρι μου, Singles και αρκετές ακόμα, αλλά και σε κινηματογραφικές ταινίες όπως Έτερος Εγώ, Κουράστηκα να σκοτώνω τους αγαπητικούς σου, Ο βασιλιάς, Το κλάμα βγήκε απ’ τον Παράδεισο και Τρεις εποχές. Τις δεκαετίες του 70 και του 80 είχε παίξει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις, μεταξύ των οποίων Η γειτονιά του Τσέχωφ, Η πινακοθήκη των ηλιθίων, Υπηρέτης δυο αφεντάδων, Φον Δημητράκης και Χάρβεϊ.

Οι σειρές στις οποίες τον απολαύσαμε στην τηλεόραση ήταν επιλεγμένες, διότι το θέατρο ήταν η μεγάλη του αγάπη και ο ίδιος δούλεψε τελικά για 25 συνεχή χρόνια στο Εθνικό Θέατρο απ’ όπου αποφοίτησε και συνταξιοδοτήθηκε. Τελευταία φορά που τον είδαμε πάνω στο θεατρικό σανίδι ήταν στην παράσταση της Ελένης Ράντου «Κατάδικος μου». Όρνιθες, Η επιστροφή Θεσμοφοριάζουσες, Κατάδικός μου, Ο άλλος Αλέξανδρος, Ο υπάλληλος, Το πανταλόνι, Φοιτηταί, είναι μερικές μόνο από τις παραστάσεις στις οποίες συμμετείχε ο σπουδαίος αυτός ηθοποιός.

«Μου αρέσει πολύ το θέατρο, δεν μετάνιωσα για τις επιλογές μου», είχε δηλώσει ο ίδιος παλαιότερα σε συνέντευξή του.

Το άρθρο Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Μπάμπης Γιωτόπουλος εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα