Εύκολες ασκήσεις για ωραία μπράτσα!

18:30 21/5/2016 - Πηγή: iPop

Τα χέρια μας είναι ένα από τα μέρη του σώματος που ξεχνάμε ή βαριόμαστε να γυμνάσουμε. Απλές και εύκολες ασκήσεις με βαράκια θα σας γυμνάσουν και θα σας χαρίσουν την εμφάνιση που ονειρεύεστε!

Της: ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΛΑΣΠΑ

Καθίσματα sumo. Κρατήστε ένα ζευγάρι βαράκια με τα χέρια τεντωμένα και τις παλάμες να μην ακουμπάνε στο σώμα σας. Τα πόδια ελαφρώς ανοιχτά και οι μύτες των ποδιών ελάχιστα προς τα έξω. Ταυτόχρονα αρχίστε να λυγίζετε τα γόνατά σας και τους αγκώνες σας. Κρατήστε τους ώμους

σας πάνω από τους γοφούς σας και καθώς χαμηλώνετε το βάρος να «πέφτει» στις φτέρνες σας. Στη συνέχεια επανέλθετε στην αρχική θέση. Κάντε 2-3 σετ των 12 επαναλήψεων.

Άσκηση για μπράτσα και ώμους. Σταθείτε με τα πόδια σε απόσταση από το ισχύο σας κρατώντας ένα βαράκι στο κάθε χέρι. Οι παλάμες κλειστές θα πρέπει να «κοιτάνε» προς το σώμα σας. Οι ώμοι σας πάνω από τη λεκάνη σας και τα γόνατα ελαφρώς λυγισμένα. Κρατώντας τα βαράκια κοντά στο σώμα σας τραβήξτε τα προς τους ώμους σας, λυγίζοντας τους αγκώνες προς τα πλάγια. Επαναφέρετε αργά στην θέση εκκίνησης. Συμπληρώστε 2-3 σετ των 10-12 επαναλήψεων.

Εκτάσεις πίσω από το κεφάλι. Η άσκηση αυτή γυμνάζει το πίσω μέρος των ώμων. Σταθείτε με τα πόδια σε απόσταση από το ισχύο σας και κρατώντας με τα δυο χέρια ένα βαράκι, λυγίστε τους αγκώνες σας προς τα πίσω. Ισιώστε τα χέρια σας προς τα πάνω και στη συνέχεια ξανά λυγίστε προς τα πίσω. Επαναλάβετε με 2-3 σετ των…

Διάβασε περισσότερα: Marymary.gr

The post Εύκολες ασκήσεις για ωραία μπράτσα! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα