Ευχάριστα νέα: Υπάρχουν ζωντανοί στα συντρίμμια του ξενοδοχείου που καταπλακώθηκε από χιονοστιβάδα

13:31 20/1/2017 - Πηγή: iPop

Ευχάριστα είναι τα νέα τα οποία μεταδίδουν τα διεθνή Μέσα για την Ιταλία. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες στα συντρίμμια του ξενοδοχείου που καταπλακώθηκε από χιονοστιβάδα φέρεται πως βρίσκονται έξι άτομα τα οποία είναι ζωντανά.

Οι έξι άνθρωποι έχουν εντοπιστεί από τους διασώστες οι οποίοι, όμως, δεν έχουν κατορθώσει ακόμα να τους βγάλουν. Έτσι, καταφτάνουν στο σημείο ελικόπτερα από την Πεσκάρα, ενώ έντονος είναι ο κίνδυνος νέων κατολισθήσεων, καθώς ανεβαίνει η θερμοκρασία και λιώνουν οι πάγοι.

Η εφημερίδα,

La Repubblica, χαρακτηριστικά αναφέρει, πως εντοπίστηκαν ζωντανοί έξι άνθρωποι σε έναν χώρο του ξενοδοχείου, αλλά υπογραμμίζει, πως η κατάσταση στην οποία βρίσκονται ή το ακριβές σημείο τους δεν έχουν γίνει γνωστά προς το παρόν.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, την ώρα της χιονοστιβάδας μέσα στο ξενοδοχείο βρίσκονταν περίπου 35 άτομα. Από αυτά τέσσερα έχουν εντοπιστεί νεκρά, ενώ σώοι βρέθηκαν μέχρι στιγμής μόνο δύο άντρες.

Οι πελάτες του ξενοδοχείου οι οποίοι υπολογίζεται ότι ήταν 20 ή 22 άτομα είχαν μαζέψει τα πράγματά τους και είχαν ετοιμαστεί να αποχωρήσουν, ενώ περίμεναν να φτάσουν τα εκχιονιστικά για να ανοίξουν τον δρόμο.

Η ιταλική πυροσβεστική έδωσε στην δημοσιότητα ένα διάγραμμα το οποίο έχει αριθμούς και δείχνει πως κινήθηκε η χιονοστιβάδα.

Διαβάστε επίσης:

Ιταλία: Αγώνας δρόμου για την εύρεση επιζώντων στο ξενοδοχείο που καταπλακώθηκε από χιονοστιβάδα (Photo-Video)

The post Ευχάριστα νέα: Υπάρχουν ζωντανοί στα συντρίμμια του ξενοδοχείου που καταπλακώθηκε από χιονοστιβάδα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα