Έχεις παραπάνω κιλά; Δες πως μπορείς να αδυνατίσεις γρήγορα μετά από τις γιορτές

13:33 27/12/2016 - Πηγή: iPop

Εν όψει των γιορτών όλοι αντιμετωπίζουν το πρόβλημα των παραπανίσιων κιλών που προσθέτονται, καθώς δεν μπορεί να μπει μέτρο στην διατροφή, αφού οι πειρασμοί είναι μεγάλοι. Αν θες να ενεργοποιήσεις τον μεταβολισμό σου και να χάσεις γρήγορα και εύκολα τα κιλά των γιορτών πρόσθεσε στην διατροφή σου τις παρακάτω τροφές.

Τροφές που θα σε βοηθήσουν να αδυνατίσεις:Φρούτα και λαχανικά:Τα φρούτα και τα λαχανικά, δεν θα πρέπει να λείπουν από την κουζίνα σου. Προσπάθησε να τα εντάξεις στην καθημερινότητά σου και θα δεις μεγάλες αλλαγές στο
σώμα σου.Αμύγδαλα:Η κατάλληλη ποσότητα μπορεί να έχει ευεργετικές ιδιότητες για τον οργανισμό σου, ενώ θα προστεθεί και ασβέστιο που είναι απαραίτητο.Αγκινάρες:Οι αγκινάρες διαθέτουν ίνες που είναι απαραίτητες για τον οργανισμό, οπότε είναι πολύ σημαντικό να τις προσθέσεις στην διατροφή σου. Παράλληλ, είναι πηγή σιδήρου.Αβοκάντο:Το αβοκάντο είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, καθώς περιέχει κάλιο, μαγνήσιο, φυλλικό οξύ, και βιταμίνες C και Ε.Μπρόκολο:Το μπρόκολο είναι πηγή ασβεστίου και λειτουργεί ενάντια στον καρκίνο, ενώ περιέχει ίνες απαραίτητες για τον οργανισμό.Καυτερή κόκκινα πιπεριά:Ήξερες ότι η κόκκινη πιπεριά θα μπορούσε να σε βοηθήσεις να χάσεις βάρος; Αν είσαι λάτρεις των καυτερών τροφών τότε εισήγαγε στην διατροφή σου και θ δεις θετικές αλλαγές στον μεταβολισμό σου.Καφές:Καλά νέα για εσένα που αγαπάς τον καφέ και δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς αυτόν, καθώς σύμφωνα με έρευνα ο καφές βοηθάει τον μεταβολισμό σου να λειτουργεί γρήγορα, με αποτέλεσμα να χάσεις πολλές θερμίδες.Μαύρη σοκολάτα:Και για εσένα που είσαι λάτρης της σοκολάτας, μάθε ότι η μαύρη σοκολάτα έχει μονοακόρεστα λιπαρά οξέα, τα οποία θα μπορούσε να συμβάλει στην επιτάχυνση του μεταβολισμού σου.Πράσινο τσάι:Και το πράσινο τσάι μπορεί να «ξυπνήσει» τον μεταβολισμό σου και να σε βοηθήσει να απομακρύνεις όλο το λίπος που θα έχεις μαζέψει μέσα στις γιορτές.Νερό:Δεν υπάρχει τίποτα πιο αναζοογωνητικό απο το νερό. Είναι σημαντικό να πίνεις πολύ νερό μέσα στην ημέρα, καθώς κρατάς τον οργανισμό σου ζωντανό. Ήξερες ότι πολλές φορές όταν πεινάς δεν πεινάς στην πραγματικότητα αλλά διψάς; Έρευνες έχουν δείξει ότι το σύμπτωμα της πείνας πολλές φορές οφείλεται στην έλλειψη νερού αλλά πολλοί δεν δίνουμε σημασία σε αυτό και τρώμε γιατί αγνοούμε ότι απλά διψάμε.Διαβάστε επίσης:

Οι τροφές που πρέπει να αποφεύγεις την περίοδο της δίαιτας γιατί σου ανοίγουν την όρεξη!

Photos: Getty

The post Έχεις παραπάνω κιλά; Δες πως μπορείς να αδυνατίσεις γρήγορα μετά από τις γιορτές appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα