Girl in the picture: Η συγκλονιστική ιστορία της κοπέλας που μεγάλωσε, κακοποιήθηκε και στη συνέχεια παντρεύτηκε τον απαγωγέα της στο νέο ντοκιμαντέρ του Netflix

17:04 16/7/2022 - Πηγή: iPop

Στον κόσμο των true crime ιστοριών του Netflix, υπάρχουν μερικές που παραμένουν βαθιά χαραγμένες στο μυαλό μας. Μία από αυτές είναι και το ολοκαίνουργιο ντοκιμαντέρ μυστηρίου «Το Κορίτσι στη Φωτογραφία» που αφηγείται την ιστορία μιας 20χρονης μητέρας, ο τραγικός θάνατος της οποίας ακολουθείται από την απαγωγή του γιου της με τα δύο γεγονότα να ξετυλίγουν μία πολύ σοκαριστική υπόθεση δεκαετιών. Η υπόθεση μπορεί να ακούγεται σχετικά απλή, αλλά η ιστορία

που κρύβεται από πίσω, κάθε άλλο παρά απλή είναι.

Θα κάνεις το μπαλκόνι σου θερινό σινεμά με όσα φέρνει το Netflix τον Ιούλιο

«Το Κορίτσι στη Φωτογραφία»: Το νέο ντοκιμαντέρ μυστηρίου του Netflix που ήρθε για να καθηλώσει

Η ταινία – ντοκιμαντέρ πραγματεύεται τη συγκλονιστική ιστορία της 20χρονης Sharon, θίγοντας θέματα όπως είναι η παιδική κακοποίηση, η εκμετάλλευση και η χειραγώγηση και είναι τόσο πολυεπίπεδη, που σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό από τις συνεχόμενες αποκαλύψεις οι οποίες σοκάρουν.

Μία νύχτα του Απρίλη το 1990, στην Οκλαχόμα, τρεις άνδρες που κατευθύνονταν προς ένα μοτέλ εντόπισαν ένα παπούτσι στη μέση του δρόμου. Λίγα μέτρα μακριά, οι άνδρες ανακάλυψαν το σώμα μιας νεαρής γυναίκας, η οποία ήταν πεσμένη κάτω και χτυπημένη. Η ίδια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου ο σύζυγός της, ο οποίος ονομαζόταν Clarence Hughes, την αναγνώρισε ως Tonya Hughes.

The Gray Man: Όλες οι λεπτομέρειες γύρω από το πολυαναμενόμενο θρίλερ δράσης του Netflix

Η γυναίκα υπέκυψε λίγο καιρό αργότερα στα τραύματά της και ο θάνατός της συνέβαλε σε μια σειρά σοκαριστικών ανακαλύψεων. Η άτυχη 20χρονη κοπέλα, όπως αποδείχτηκε δεν ήταν ποτέ η Tonya Hughes και κανείς δεν γνώριζε την πραγματική της ταυτότητα. Η σχέση με τον πατέρα της και η γέννηση του γιου της έπαιξαν κυρίαρχο ρόλο στην υπόθεση, η οποία μέχρι το τέλος σε κρατά σε μια διαρκή αγωνία.

Το ντοκιμαντέρ του Netflix βασίζεται στην πραγματικότητα στο best seller «A Beautiful Child» και το sequel του «Finding Sharon», τα οποία γράφτηκαν από τον βραβευμένο ερευνητή δημοσιογράφο Matt Birkbeck, ο οποίος εμφανίζεται και ο ίδιος στην ταινία.

Είναι επίσημο! Το Netflix βάζει διαφημίσεις – Η μείωση στις τιμές και οι νέες αλλαγές

Εάν δεν έχεις ακόμη δει ακόμη το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ, ίσως το ανατριχιαστικό του τρέιλερ σε πείσει να το προσθέσεις ως νούμερο 1 στη λίστα παρακολούθησης σου:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Girl in the picture: Η συγκλονιστική ιστορία της κοπέλας που μεγάλωσε, κακοποιήθηκε και στη συνέχεια παντρεύτηκε τον απαγωγέα της στο νέο ντοκιμαντέρ του Netflix εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα