Δρίτσας: Ανοιχτό το θέμα του ΟΛΘ- Παράταση παίρνουν οι προσφορές τονίζει ο Πιτσιόρλας

11:38 13/4/2016 - Πηγή: iPop

Ανοιχτό παραμένει σύμφωνα με τον υπουργό Ναυτιλίας, Θοδωρή Δρίτσα, το θέμα του ΟΛΘ ενώ παράλληλα αδιευκρίνιστο, όπως τονίζει είναι το ύψος των επενδύσεων που θα είναι δεσμευτικές για τον επενδυτή. Παράλληλα ο Πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ τονίζει πως οι προσφορές για το 67% των μετοχών παίρνουν παράταση.

Σε συνέντευξη του ο αρμόδιος Υπουργός δήλωσε χαρακτηριστικά: «Παραμένουν ανοιχτά με τους δανειστές και αρκετά θέματα για το νομοσχέδιο το οποίο αφορά το θέμα

της δημόσιας αρχής λιμένος Πειραιά».

Τι είπε ο Πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ;

Ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, Στέργιος Πιτσιόρλας ο οποίος μίλησε στο πρακτορείο Reuters τόνισε πως: «Η προθεσμία υποβολής δεσμευτικών προσφορών για το 67% των μετοχών του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης, παρατείνεται έως τα τέλη Ιουλίου».

Να τονισθεί πως ο Στ. Πιτσιόρλας επίσης δήλωσε:

Η Κυβέρνηση διαπραγματεύεται με τους δανειστές παράταση κατά ένα έτος της προθεσμίας για την επίτευξη του στόχου για έσοδα από ιδιωτικοποιήσεις ύψους 6,4 δισ. ευρώ

Ενώ κλέινοντας ο Πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ επισήμανε πως «οι ιταλικοί κρατικοί σιδηρόδρομοι έχουν ήδη υποβάλει αίτηση αρχικής εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ» και πρόσθεσε ότι «την Παρασκευή, λήγει η σχετική προθεσμία για την εκδήλωση ενδιαφέροντος και από τους ρωσικούς».

The post Δρίτσας: Ανοιχτό το θέμα του ΟΛΘ- Παράταση παίρνουν οι προσφορές τονίζει ο Πιτσιόρλας appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα