Δολοφονία οδηγού ταξί στην Κηφισιά: Νέα στοιχεία για τον δράση

19:37 1/3/2017 - Πηγή: iPop

Νέα στοιχεία βλέπουν συνεχώς το φως της δημοσιότητας σχετικά με τον δράστη της δολοφονίας του οδηγού ταξί η οποία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης. Από τις Αρχές θεωρείται πιθανό να πρόκειται για έναν μανιακό δολοφόνου που έχει βάλει στο μάτι τους οδηγούς, καθώς την πριν από ένα μήνα είχε πραγματοποιηθεί παρόμοια επίθεση.

Σε κατάθεση του 32χρονος οδηγός ταξί, ο οποίος πριν από ένα

μήνα έπεσε θύμα πυροβολισμών ενός άνδρας τόνισε, πως είχε παραλάβει τον νεαρό δράστη από την περιοχή της Νέας Ερυθραίας με κατεύθυνση την Κηφισιά στις 11 Φεβρουαρίου.

Όπως υπογράμμισε, ο οδηγός ο οποίος τραυματίστηκε βαριά αλλά κατάφερε να επιζήσει δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του αλλά θυμάται, πως φορούσε μαύρο μπουφάν και ανοιχτόχρωμο μπλουζάκι.

Ενώ έφταναν στον προορισμό τους στην οδό Μαυρομιχάλη αισθάνθηκε, όπως δήλωσε ξαφνικά έναν πόνο και ζαλάδα στο κεφάλι του πίσω από το δεξί αυτί του.

Χωρίς να έχει ακούσει θόρυβο από πυροβολισμούς, γεγονός το οποίο οδηγεί στο συμπέρασμα ότι το όπλο έχει σιγαστήρα, και χωρίς να έχει αντιληφθεί τι έχει συμβεί επειδή δεν αισθανόταν καλά ζήτησε από τον νεαρό να τραβήξει το χειρόφρενο για να ακινητοποιήσει το αυτοκίνητο.

Ο νεαρός σταμάτησε το αυτοκίνητο πήρε στη συνέχεια τα κλειδιά και τράπηκε σε φυγή.

Το θύμα μπόρεσε να ειδοποιήσει συγγενείς του οι οποίοι τον μετέφεραν στο νοσοκομείο όπου και εντόπισαν στο κρανίο του 3 βολίδες πυροβόλου όπλου μικρού διαμετρήματος και τον υπέβαλαν σε επέμβαση.

Τι συνέβη τα ξημερώματα της Τετάρτης;

Ένας 52χρονος άνδρας κάτοικος Νέας Ιωνίας, ο οποίος εργαζόταν ως οδηγός στο ταξί, τους τελευταίους έξι μήνες έπεσε νεκρός από τα πυρά ενός πιστολιού.

Τα μέχρι τώρα στοιχεία οδηγούν στο συμπέρασμα, ότι ο δράστης ήταν συνεπιβάτης στο ταξί.

Διαβάστε επίσης:

Νέες πληροφορίες για τη δολοφονία του οδηγού ταξί- Που στρέφονται οι έρευνες;

The post Δολοφονία οδηγού ταξί στην Κηφισιά: Νέα στοιχεία για τον δράση appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα