Διεκόπη λόγω επεισοδίων η δίκη της Χρυσής Αυγής- Θα συνεχιστεί την Πέμπτη

14:37 1/11/2016 - Πηγή: iPop

Διεκόπη λόγω της έντασης που σημειώθηκε η δίκη της Χρυσής Αυγής η οποία αναμένεται να συνεχιστεί την Πέμπτη. Να σημειωθεί, πως αν και ήταν προγραμματισμένο τελικά δεν κατάφερε την Τρίτη να καταθέσει ο Σωτ. Πουλικόγιαννης.

Αφορμή στα λεκτικά επεισόδια που σημειώθηκαν αποτέλεσε η ερώτηση της πλευρά τους ΠΑΜΕ προς τον πρόεδρου του Συνδικάτου Μετάλλου Αττικής: «εάν το παράγγελμα από μέλη της Χρυσής Αυγής

για να ξεκινήσει η επίθεση σε βάρος αφισοκολλητών του ΠΑΜΕ στο Πέραμα ήταν αντίστοιχο με αυτό που είδαμε πριν από λίγο στο δικαστήριο».

Η Πρόεδρος έσπευσε να διέκοψε τη διαδικασία, ενώ το ακροατήριο ήταν χωρισμένο στα δύο και αντάλλασσε συνθήματα μέσα στην αίθουσα.

Οι αντιφασίστες φώναζαν: «Φασίστες, κουφάλες, έρχονται κρεμάλες, Φουντουλής, Καπελώνης ήταν η αρχή, όλους θα σας χώσουμε βαθιά μέσα στη γη» ενώ τα μέλη της Χρυσής Αυγής απαντούσαν με τη φράση «Αίμα τιμή Χρυσή Αυγή».

Η δίκη έγινε γνωστό πως θα συνεχιστεί την ερχόμενη Πέμπτη, ενώ οι συνήγοροι υπεράσπισης αναγκάστηκαν να φυγαδευτούν από την έξοδο των δικαστών.

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου κατέθεσε η Χρυσή Αυγή:

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου κατέθεσαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής για τα επεισόδια που σημειώθηκαν την Τρίτη στο Εφετείο.

Σε ανακοίνωσή της, η ακροδεξιά οργάνωση κάνει λόγο για «τάγματα εφόδου της αριστεράς» τα οποία, όπως αναφέρει «επί δύο ημέρες καταστρέφουν δημόσια περιουσία και επιτίθενται με δολοφονική πρόθεση».

Διαβάστε επίσης:

Εντάσεις στη Δίκη της Χρυσής Αυγής

photo: Nikos Libertas / SOOC

The post Διεκόπη λόγω επεισοδίων η δίκη της Χρυσής Αυγής- Θα συνεχιστεί την Πέμπτη appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα