Γλίτωσε 10.000 θερμίδες την εβδομάδα!

10:10 26/3/2014 - Πηγή: iPop

Η μεγαλύτερη μάχη που δίνετε στην καθημερινότητα σας είναι οι θερμίδες. Δεν γουστάρετε τις δίαιτες και τους περιορισμούς. Και εμείς μαζί σας! Δείτε πως μπορείτε να γλιτώσετε 10 χιλιάδες θερμίδες τη βδομάδα χωρίς να κόψετε τίποτα από τη καθημερινότητα σας!

Αλλάξτε τις διατροφικές σας συνήθειες Λαδώστε το τηγάνι χρησιμοποιώντας σπρέι

Μ αυτό τον τρόπο μειώνετε τη ποσότητα λαδιού στο τηγάνι (αν και όπως λέμε και στη μαγειρική μας, εμείς δεν συμπαθούμε το λάδι) και το φαγητό είναι κατά 29 θερμίδες ελαφρύτερο. Μια φορά, δεν είναι μεγάλη υπόθεση. Αλλά αν μαγειρεύετε δέκα φορές την εβδομάδα …

Θερμίδες

που γλιτώνετε την βδομάδα: 290

Χρησιμοποιείστε μικρότερα πιάτα

Ή ακόμα καλύτερα χρησιμοποιήστε μικρότερα μπλε πιάτα. Το μέγεθος του πιάτου σας κάνει να αισθάνεστε ότι τρώτε μεγάλη μερίδα (καθώς φαίνεται υπερφορτωμένο) ενώ μελέτες έδειξαν πως τα μπλε αντικείμενα κόβουν την όρεξη.

Θερμίδες που γλιτώνετε την βδομάδα: 500

Πιείτε ένα ποτήρι νερό πριν το γεύμα

Το νερό ξεκινά μία πολύπλοκη μεταβολική αντίδραση που οι διαιτολόγοι την αποκαλούν «γεμίζει το στομάχι σας, ώστε να μην τρώτε τόσο πολύ».. οκ σταματάμε τα αστεία. Στην πραγματικότητα το να πίνεις νερό όλη την ημέρα σημαίνει ότι θα καταναλωθούν έως και 9% λιγότερες θερμίδες.

Θερμίδες που γλιτώνετε την βδομάδα: 1,358

Μαγειρέψτε με μπαχαρικά αντί για σάλτσες

Οι σάλτσες κρύβουν εκατοντάδες θερμίδες για παράδειγμα μία κουταλιά μαγιονέζα έχει 90 θερμίδες ενώ μία κουταλιά μπαχαρικά δεν έχει καθόλου θερμίδες. Επιπλέον αν τα μπαχαρικά είναι πικάντικα ενεργοποιούν τον μεταβολισμό και μειώνουν και την ταχύτητα που τρώτε καθώς καίγεται το στόμα σας!

Θερμίδες που γλιτώνετε την βδομάδα: 500

Αλλάξτε τις συνήθειες σας σε σχέση με το ποτόΚόψτε τα αναψυκτικά

Δεν πιστεύουμε ότι χρειάζονται επιχειρήματα γι’ αυτό! Χρειάζονται; Ορίστε λοιπόν…. Ένα κουτάκι αναψυκτικού έχει το λιγότερο 150 θερμίδες.

Θερμίδες που γλιτώνετε την βδομάδα: 1,350

Πιείτε σκέτο καφέ

Ο σκέτος καφές έχει σχεδόν 0 θερμίδες. Άσε στην άκρη τα σιρόπια, τις σαντιγές και το γάλα, όλα θα σε γεμίσουν με άχρηστες θερμίδες!

Θερμίδες για 10 καφέδες την βδομάδα: 360

Πιείτε την μπύρα σας σαν να είναι ουίσκι

Αν δεν μπορείτε να αποφύγετε την μπύρα, που δεν μπορείτε το ξέρουμε, πιείτε ΄να μικρό ποτήρι κάποιας ξανθιάς μπύρας και πιείτε την αργά!

Θερμίδες που γλιτώνετε την βδομάδα: 288

Αλλάξτε εργασιακές συνήθειεςΔουλέψτε όρθιοι

Το να κάθεστε όλοι την ώρα σας παχαίνει, καταστρέφει τη στάση του σώματος και (spoiler alert!) σαν σκοτώνει σιγά-σιγά. Σύμφωνα με την επιστήμη, όταν κάθεστε για μία συνεχόμενη ώρα το σώμα σας επιβραδύνει την καύση λίπους έως και 90%. Οι άνθρωποι που κάθονται για τουλάχιστον το μισό της μέρας έχουν 54% πιθανότητα να πεθάνουν από καρδιακή προσβολή.

Θερμίδες που γλιτώνετε την εβδομάδα: 828

Κάντε τις δουλειές του σπιτιού μόνοι

Θα εξοικονομήσετε χρήματα θα έχετε καθαρό και τακτοποιημένο σπίτι και θα κάψετε και θερμίδες! Το κούρεμα του γκαζόν καίει 449 θερμίδες ανά ώρα. Η χρήση της τσουγκράνας για τα φύλλα καίει 351 θερμίδες… θέλετε και άλλα;

Θερμίδες που γλιτώνετε ανά βδομάδα: 1,168

Αλλάξτε τις συνήθειες σας με το περπάτημα

Το πιο εύκολο και ανέξοδο πράγμα που μπορείτε να κάνετε για το σώμα σας είναι να περπατήσετε! Το περπάτημα βοηθά την αποφυγή του διαβήτη και των εγκεφαλικών επεισοδίων, ενισχύει την σεξουαλική ορμή σας και τη λειτουργία του εγκεφάλου σας. Αγοράστε ένα βηματόμετρο και βάλτε στόχο για 10.000 βήματα την ημέρα.

Θερμίδες που γλιτώνετε την εβδομάδα: 3,500

Συνολικά την εβδομάδα γλιτώνετε: 10,142

The post Γλίτωσε 10.000 θερμίδες την εβδομάδα! appeared first on iPop - Από την Πόπη Τσαπανίδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα