Δεν θα πιστεύεις στα αυτιά σου! Γυναίκα γέννησε δίδυμα από διαφορετικούς πατέρες

16:45 8/3/2016 - Πηγή: iPop

Μπορεί να σου φαίνεται ακατόρθωτο αλλά πίστεψε μας αν και σπάνιο είναι εφικτό το να γεννήσει μια γυναίκα δίδυμα από διαφορετικούς πατέρες. Σαφώς για να συμβεί αυτό απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχει τουλάχιστον δύο ερωτικούς συντρόφους το ίδιο διάστημα κάτι το οποίο γνωρίζει καλά μια γυναίκα από το Βιετνάμ η οποία γέννησε πριν από δύο χρόνια.

Οι υγειονομικές αρχές του Βιετνάμ, αφού πρώτα διεξήγαγαν εξέταση DNA σε δύο δίδυμα παιδιά σε εργαστήριο του Ανόι, τόνισαν πως τα δύο βρέφη δεν έχουν τον ίδιο πατέρα.

Σε

σχετικές του δηλώσεις ο Λε Ντινχ Λουόνγκ, πρόεδρος της Εταιρίας Γενετικής του Βιετνάμ που λειτουργεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Υγείας, ο οποίος δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες για το συμβάν είπε:

Το κέντρο γενετικών αναλύσεων πραγματοποίησε εξετάσεις και ανακάλυψε ότι τα δίδυμα αυτά έχουν δύο πατέρες

Παράλληλα, ο Πρόεδρος της Εταιρίας Γενετικής τόνισε πως το εν λόγω φαινόμενο είναι εξαιρετικά σπάνιο και είναι δυνατό να συμβεί όταν δύο ωάρια της μητέρας γονιμοποιηθούν από δύο διαφορετικούς άνδρες κατά τη διάρκεια επαφών που πραγματοποιούνται την ίδια περίοδο ωορρηξίας.

Σημείωση!

Μέχρι στιγμής έχουν καταγραφεί περίπου δέκα περιπτώσεις σ΄ολόκληρο τον κόσμο διδύμων τα οποία έχουν διαπιστωθεί πως έχουν γεννηθεί από διαφορετικούς πατέρες.

Όπως υπογραμμίζει σε σχετικό του δημοσίευμα το Tuoitrenews‎, το τεστ πατρότητας στα δίδυμα, ζήτησε ο επίσημος πατέρας ο οποίος θέλησε να δει αν είναι ο βιολογικός τους πατέρας, καθώς το ένα από τα δύο παιδιά δεν έμοιαζε με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.

Αφού έγινε το τεστ DNA αποδείχθηκε ότι είναι ο πατέρας του ενός μόνο παιδιού, ενώ ότι η γυναίκα του είναι η βιολογική μητέρα και των δύο παιδιών.

The post Δεν θα πιστεύεις στα αυτιά σου! Γυναίκα γέννησε δίδυμα από διαφορετικούς πατέρες appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα