Δεν πέρασε μόνο η Meghan δύσκολα: Ο δρόμος της Kate προς τη βασιλική οικογένεια ήταν στρωμένος με αγκάθια

20:02 22/12/2022 - Πηγή: iPop

Μετά την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ Harry & Meghan το ενδιαφέρον μας στράφηκε προς τον πόλεμο που δέχθηκε η Δούκισσα του Sussex από τα media κι όχι άδικα είναι η αλήθεια. Όμως, ας μη ξεχνάμε πως τα μέλη της βασιλικής οικογένειας δίνουν χρόνια την ίδια μάχη, προσπαθώντας να προσαρμοστούν στη λογική: «Απ’ τη στιγμή που ζείτε με τους φόρους μας, θέλουμε να γνωρίζουμε κάθε πτυχή της καθημερινότητάς σας». Ενώ αυτές τις μέρες η πριγκίπισσα της Ουαλίας

είναι ευρέως αγαπητή, για σχεδόν μια δεκαετία υπέφερε σιωπηλά καθώς την ταπείνωναν και την κυνηγούσαν οι παπαράτσι.

Κανείς μας δεν θα μάθει ποτέ πραγματικά την ακριβή ημερομηνία που κατέρρευσε, αλλά συνέβη.

Ήταν η μέρα τον Νοέμβριο του 2010 που η Kate Middleton, φορώντας ένα μπλε φόρεμα Issa που εξαντλήθηκε μέσα σε λίγες ώρες, μπήκε σε ένα περίτεχνο δωμάτιο στο Παλάτι του St. James με τον Πρίγκιπα William για το τηλεφώνημα του αρραβώνα τους;

Ήταν όταν ανέβηκε στον διάδρομο του Αβαείου του Westminster το 2011 για να ανταλλάξει οποιαδήποτε όψη κανονικότητας με μια ζωή που θα καταγραφόταν στα ιστορικά βιβλία;

Ή ακόμη, όταν στάθηκε στα σκαλιά της πτέρυγας Lindo του Νοσοκομείου St Mary’s το 2013, έχοντας στην αγκαλιά της τον μελλοντικό Βασιλιά;

Δε μάθαμε ποτέ, αλλά κατέρρευσε.

Για χρόνια, οι φωτογράφοι κατασκήνωσαν έξω από το σπίτι της, την κακοποιούσαν λεκτικά και την κυνηγούσαν μέρα και νύχτα. Την κορόιδευαν σε παγκόσμια κλίμακα, ενώ οι φωτογραφίες από το στήθος της είχαν γίνει πρωτοσέλιδο σε κάθε ταμπλόιντ. Εκείνη, όμως, επέλεξε την σιωπή κι έδωσε τη μάχη της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Αποκαλύφθηκε το πιο σκληρά εργαζόμενο μέλος της βασιλικής οικογένειας… Και δεν είναι αυτό που νομίζεις!

Kate Middleton – Παρενόχληση Μέσων Ενημέρωσης: Πώς αντέδρασε;Πρωτοσέλιδο σε κάθε περιοδικό

Ήταν βέβαιο ότι θα συμβεί. Όποια γυναίκα και αν κατέληγε να κατακτήσει την καρδιά του πρίγκιπα William και να γίνει η πρώτη του σοβαρή, δημόσια σχέση θα γινόταν πρωτοσέλιδο, από την αρχή, όμως, η Kate δεν ήταν και η αγαπημένη τους.

Όταν κυκλοφόρησε η είδηση ​​το 2003 ότι εκείνη και ο μελλοντικός βασιλιάς βγαίνουν ραντεβού, τα βρετανικά Μέσα Ενημέρωσης πήγαν στην πόλη να την φωτογραφίσουν, απολαμβάνοντας το γεγονός ότι ήταν απλά μία κοινή πολίτης. Οι ρίζες της μεσαίας τάξης της οικογένειάς της και πράγματα όπως το γεγονός ότι η μητέρα της Carole γεννήθηκε σε ένα απλό διαμέρισμα και καταγόταν από ανθρακωρύχους, αναφέρονταν επανειλημμένα λες και ήταν ντροπή.

Τον Δεκέμβριο του 2006, οι Middletons παρακολούθησαν μία δημόσια τελετή στην οποία συμμετείχε και η βασίλισσα. Ο Τύπος δε σταματούσε να σχολιάζει το γεγονός ότι η Carole μασούσε τσίχλα καθ’ όλη τη διάρκεια. 

Όταν ο William και η Kate χώρισαν τον επόμενο χρόνο, η μητέρα της και οι μη αριστοκρατικοί της τρόποι κατηγορήθηκαν ευρέως από τον Τύπο για τον χωρισμό.

Kate Middleton – Παρενόχληση Μέσων ΕνημέρωσηςWait Kaity

Για χρόνια, ο Τύπος κορόιδευε την πριγκίπισσας της Ουαλίας αποκαλώντας την «Waity Katy» και την σχολίαζε ως άχαρη και χωρίς τρόπους.

«Απολύτως εξωφρενική παρενόχληση των παπαράτσι»

Αν και αυτή και ο William προστατεύονταν από τον Τύπο όταν ήταν στο πανεπιστήμιο στη Σκωτία, στο Λονδίνο επικρατούσε κάτι εντελώς διαφορετικό.

Μόλις το ζευγάρι αποφοίτησε και η Kate μετακόμισε στο διαμέρισμα 3,5 εκατομμυρίων δολαρίων στην Chelsea που είχαν αγοράσει οι Middleton για τις κόρες τους, αντιμετώπιζε καθημερινή επίθεση. Όπου κι αν πήγαινε, για ψώνια, καθώς περίμενε στη στάση λεωφορείου, στο παντοπωλείο ή καθώς έκανε ποδήλατο, οι παπαράτσι την ακολουθούσαν και την παρενοχλούσαν.

Τον Οκτώβριο του 2005, η Kate χρησιμοποίησε την εταιρεία Harbottle & Lewis – την ίδια νομική εταιρεία που χρησιμοποιεί η βασιλική οικογένεια – για να στείλει ένα προειδοποιητικό μήνυμα στους συντάκτες βρετανικών εφημερίδων, υποστηρίζοντας ότι είχε κυνηγηθεί από φωτογράφους και ζητώντας τους να μην δημοσιεύσουν υλικό σχετικά με την προσωπική της ζωή.

Η κατάσταση έγινε πιο τραγικοί από ποτέ στις 25 του Γενάρη του 2007, όταν περίπου 30 φωτογράφοι περίμεναν έξω από το διαμέρισμά της προκειμένου να την τραβήξουν μία φωτογραφία.

Στο βίντεο του περιστατικού, οι άνδρες περικυκλώνουν την Kate καθώς εκείνη προσπαθεί απλά να φτάσει στο αυτοκίνητό της.

Τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα όταν ένας εκπρόσωπος του Παλατιού του Kensington έκανε το ασυνήθιστο βήμα βγάζοντας μια σπάνια δήλωση, λέγοντας ότι «ο πρίγκιπας William είναι πολύ δυσαρεστημένος για την παρενόχληση της κοπέλας του από τους παπαράτσι».

Η κατάσταση, όμως, δε βελτιώθηκε καθόλου. Λίγες μέρες αργότερα οι παπαράτσι περικύκλωσαν την Kate με μία φίλη της, με την πριγκίπισσα της Ουαλίας να τους εκλιπαρεί: «Σας παρακαλώ αφήστε με. Σταματήστε το».

Ένας φωτογράφος απαντά: «Κούνησε το χέρι σου και θα σε αφήσουμε ήσυχη».

Η Kate στέκεται στη θέση της, λέγοντας «ΟΧΙ, δεν πρόκειται να κουνήσω το χέρι μου. Αυτή είναι η ιδιωτική μου ζωή, δεν πρόκειται να κουνήσω το χέρι μου».

Υπήρχαν μάλιστα στιγμές που η Kate αντιμετώπισε χυδαίους χλευασμούς από παπαράτσι ως έναν τρόπο να πάρουν μια αντίδραση από αυτήν καθώς τραβούσαν φωτογραφίες. Καθώς περνούσε μέσα από το σταθμό Paddington ή ένα αεροδρόμιο, οι φωτογράφοι φώναξαν «Σκύλα!», «Πόρνη!», «Τσουλάκι, κοίτα από εδώ!» για να προσπαθήσουν να τραβήξουν μια αντίδραση της, όπως έκαναν με την Diana.

Παρά αυτή τη σκληρή μεταχείριση, η Κate δεν έλαβε καμία επίσημη βοήθεια από το παλάτι για να αποκρούσει τους φωτογράφους και τα τηλεοπτικά συνεργεία που την περίμεναν να βγει από τη δουλειά.

Τα ναρκωτικά και η Kate Middleton

Τον Οκτώβριο του 2009, δύο μυστικοί ρεπόρτερ του News of the World βιντεοσκόπησαν τον θείο της Kate, Gary Goldsmith, να «κόβει» κοκαΐνη μπροστά τους και να προσφέρεται να τους «τακτοποιήσει» με ακριβές ιερόδουλες.

Απ’ αυτό και μόνο καταλαβαίνεις τι ιστορίες θα βγήκαν στη δημοσιότητα αργότερα.

Οι αρραβώνες

Ακόμη και όταν ο William έκανε πρόταση γάμου και το ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του στον κόσμο το 2010, η Kate και η οικογένειά της δεν αγαπήθηκαν από τα Μέσα Ενημέρωσης.

Η Independent Press Complaints Commission, ο εποπτικός φορέας των ΜΜΕ της Βρετανίας, εξέδωσε προειδοποίηση στις εφημερίδες της χώρας να σταματήσουν να παρενοχλούν τους Middletons.

Το 2011, μια εβδομάδα αφότου ο William και η Kate παντρεύτηκαν μπροστά σε ένα ακροατήριο δισεκατομμυρίων ανθρώπων, μια παλιά φωτογραφία της αδερφής της Pipa που φορά ένα σουτιέν και χορεύει με έναν άντρα με μπόξερ, έγινε viral και διέρρευσε σε όλα τα Μέσα.

Η 26χρονη παράνυμφος αντιμετώπισε περαιτέρω ταπείνωση όταν την επόμενη εβδομάδα μια τόπλες φωτογραφία της κυκλοφόρησε στον Τύπο.

SAMIR HUSSEIN / GETTY IMAGESKate Middleton – Παρενόχληση Μέσων Ενημέρωσης

Αλλαγές στη βασιλική οικογένεια! – Η Kate Middleton αποκτά νέο τίτλο και όλοι αναρωτιόμαστε γιατί τον «έκλεψε» από τον πρίγκιπα William

Τόπλες διαμάχη

Τον Σεπτέμβριο του 2012, η ​​Kate και ο William πήγαν στη Γαλλία για διακοπές, μένοντας σε ένα πύργο που ανήκει στον πλέον κόμη του Snowdon (γιος της πριγκίπισσας Margaret). Ένας φωτογράφος, περίπου μισό χιλιόμετρο μακριά από το κατάλυμα, τράβηξε τη πριγκίπισσα που έκανε ηλιοθεραπεία τόπλες. Τα πλάνα δημοσιεύτηκαν στη γαλλική έκδοση του Closer και στο ιταλικό gossip περιοδικό Chi.

Οι Cambridges κάλεσαν τους δικηγόρους, με αποτέλεσμα τόσο η Closer όσο και ο εκδότης και ο ιδιοκτήτης της να αντιμετωπίζουν υψηλά πρόστιμα.

Παραβίαση Babymoon

Τον Φεβρουάριο του 2013, η Chi δημοσίευσε φωτογραφίες μιας εγκύου Kate με μπικίνι, που τραβήχτηκαν κατά τη διάρκεια διακοπών στο Mustique. Ενώ ο βρετανικός Τύπος αρνήθηκε να δημοσιεύσει το πλάνο των παπαράτσι, διέρρευσαν σε όλες τις υπόλοιπες χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Αυστραλίας.

Πότε άλλες η αντιμετώπιση του Τύπου προς την Kate;

Τα χρόνια πέρασαν και μπήκε στην οικογένεια νέο αίμα, η Meghan Markle, γεγονός που σημαίνει νέες ιστορίες και ακόμα περισσότερα χρήματα. Και κάπως έτσι η Kate απόλαυσε την ειρήνη.

Αυτές τις μέρες, η πριγκίπισσα της Ουαλίας φωτογραφίζεται μόνο περιστασιακά από τους παπαράτσι και ακόμη και τότε συνήθως κάνει τέτοια καθημερινά πράγματα όπως ψώνια στο σούπερ μάρκετ ή αγορά παιδικών βιβλίων.

Αυτές τις μέρες η Kate είναι σχεδόν η τέλεια πριγκίπισσα. Ωστόσο, κοιτάζοντας πίσω στο τι υπέμεινε, σε γενικές γραμμές με απίστευτη ψυχραιμία και αξιοπρέπεια, είναι ξεκάθαρο ότι κάτω από αυτό το χαμόγελο κρύβεται μία γυναίκα πληγωμένη.

Τώρα, ενώ έχουμε στην βασιλική οικογένεια μία Queen-in-the-making, μήπως πρέπει να αναρωτηθούμε πότε το παλάτι θα σταματήσει να «σκοτώνει» τα μέλη του;

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Δεν πέρασε μόνο η Meghan δύσκολα: Ο δρόμος της Kate προς τη βασιλική οικογένεια ήταν στρωμένος με αγκάθια εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
δρομος, οικογενεια, kate middleton, δουκισσα, media, middleton, μπλε, james, william, chelsea, εταιρεία, diana, news, world, independent, press, μμε, images, γαλλια, closer, gossip, σημαίνει, ipop, google, εφημεριδες, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, www.google.gr, Καλή Χρονιά, δουκισσα νομικου, Ημέρα της μητέρας, αλλαγη ωρας 2012, τελη κυκλοφοριας 2013, ipop, ημερομήνια, βγαινουν, βιντεο, ποδηλατο, χωρες, αυτοκινητο, βημα, γυναικα, δουλεια, καθημερινη, λονδινο, μητερα, μμε, ναρκωτικα, ντοκιμαντερ, οψη, φωτογραφιες, φωτογραφια, gossip, images, james, news, queen, αγκαλια, αγορα, αεροδρομιο, αρθρο, αιμα, αξιοπρεπεια, απλα, βοηθεια, γεγονος, γινει, δηλωση, εγινε, ειρηνη, εβδομαδα, εταιρεία, ζωη, ιδια, θειο, κλιμακα, μακρια, μπλε, ρεπορτερ, νυχτα, νομικη, ντροπη, πηγαινε, μποξερ, πριγκιπας, ραντεβου, σουπερ μαρκετ, σιωπη, σκωτια, σπιτι, σουπερ, τυπος, τοπλες, φορα, χερι, χαμογελο, χειροτερα, ψυχραιμια, ψωνια, ωρες, ανηκει, chelsea, closer, diana, δωματιο, independent, kate middleton, κορες, καρδια, media, middleton, μπικινι, μπροστα, press, σημαίνει, σουτιεν, θεματα, υλικο, william, world, ζευγαρι
Τυχαία Θέματα
Meghan,Kate