Αλλαγές στη βασιλική οικογένεια! – Η Kate Middleton αποκτά νέο τίτλο και όλοι αναρωτιόμαστε γιατί τον «έκλεψε» από τον πρίγκιπα William

12:30 22/12/2022 - Πηγή: iPop

Η Kate Middleton έχει νέο τίτλο! Απ’ ό,τι φαίνεται ο βασιλιάς Κάρολος έδωσε έναν τίτλο στη νύφη του ο οποίος ανήκε στον πρίγκιπα William παλαιότερα. Πάντως, δεν μπορούμε να πούμε ότι δε της αξίζει…

Συγκεκριμένα, ο βασιλιάς Κάρολος έστεψε τη νύφη του ως επίτιμη συνταγματάρχης της Ιρλανδικής φρουράς. Ο νέος βασιλικός ρόλος είναι κατάλληλος για την πριγκίπισσα της Ουαλίας, η οποία έδινε το παρόν στη διάσημη Ημέρα του Αγίου Πατρικίου κάθε χρόνο στην Ιρλανδία από τότε

που έγινε μέλος της βασιλικής οικογένειας το 2011.

Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton μοιράζουν ευχές κι αγάπη για τα Χριστούγεννα – Η ακυκλοφόρητη φωτογραφία της οικογένειας

Kate Middleton – Νέος τίτλος: Οι αλλαγές στην βασιλική οικογένεια

Την ημέρα της παρέλασης η Kate, συνήθως, φορούσε ένα πράσινο συνολάκι με το οποίο τιμούσε τους Ιρλανδούς Φρουρούς. 

Η πριγκίπισσα Kate πήρε δικαιωματικά τον ρόλο από κάποιον πολύ κοντινό της: τον σύζυγό της, πρίγκιπα William! Η βασίλισσα Ελισάβετ έστεψε τον εγγονό της ως επίτιμο συνταγματάρχη της Ιρλανδικής Φρουράς το 2011, μόλις δύο μήνες πριν από τον βασιλικό γάμο της Kate και του William, όπου ο γαμπρός φόρεσε την κόκκινη στολή αξιωματικού των Ιρλανδών Φρουρών για την τελετή στο Αβαείο του Westminster.

View this post on Instagram

A post shared by The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Ο πρίγκιπας William, όμως, έχει τώρα έναν δικό του νέο βασιλικό ρόλο, καθώς ο βασιλιάς Κάρολος ανακοίνωσε τον γιο του ως Συνταγματάρχη των Φρουρών της Ουαλίας, που ταιριάζει με τον νέο τίτλο της Πριγκίπισσας της Ουαλίας. Σε μια ομιλία που δόθηκε μόλις μία ημέρα μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ στις 8 Σεπτεμβρίου, ο βασιλιάς Κάρολος ανακοίνωσε τον νέο τίτλο.

Νιώθει άβολα η Καμίλα δίπλα στον William και την Kate; Η γλώσσα του σώματος την πρόδωσε

Η βασίλισσα Καμίλα έχει επίσης έναν νέο τίτλο! Πλέον αναγνωρίζεται ως Συνταγματάρχης των Φρουρών των Γρεναδιέρων, τιμή που αφαιρέθηκε από τον Πρίγκιπα Andrew από την αείμνηστη μητέρα του.

Η ονομασία των νέων Συνταγματαρχών ξεκαθαρίζει ορισμένα από τα ερωτήματα που είχαν προκύψει από τότε που ο πρίγκιπας Andrew απομακρύνθηκε από τα καθήκοντά του στον απόηχο του σκανδάλου γύρω από τη σχέση του με τον Jeffrey Epstein.

Απομακρύνθηκε ο πρίγκιπας Andrew από τα βασιλικά του καθήκοντα – Γιατί η βασίλισσα Ελισάβετ προχώρησε σε αυτή την απόφαση;

Kate Middleton – Νέος τίτλος

Το παλάτι ανακοίνωσε επίσης πως ο πρώτος δημόσιος εορτασμός των γενεθλίων του βασιλιά Καρόλου, γνωστός ως Trooping the Colour, θα πραγματοποιηθεί στις 17 Ιουνίου 2023, μόλις έξι εβδομάδες μετά τη στέψη του στις 6 Μαΐου.

Τα πραγματικά γενέθλια του βασιλιά Καρόλου είναι τον Νοέμβριο, αλλά όπως και η αείμνηστη μητέρα του Βασίλισσα Ελισάβετ, θα τα γιορτάσει τον Ιούνιο για έναν μόνο λόγο: τον καλύτερο καιρό!

Η παράδοση πιστεύεται ότι ξεκίνησε κατά τη διάρκεια της βασιλείας του Βασιλιά Γεωργίου Β’ το 1748. Ο Γεώργιος Β’ γεννήθηκε τον Οκτώβριο, αλλά το ετήσιο Trooping of the Color έγινε γιορτή του μονάρχη καθώς και των ενόπλων δυνάμεων. Το Trooping the Color έγινε μια ξεχωριστή ημερομηνία στο βασιλικό ημερολόγιο κατά τη διάρκεια της βασιλείας της Βασίλισσας Ελισάβετ. Κατά τη διάρκεια αυτών των 70 ετών, η τηλεόραση και αργότερα οι έγχρωμες φωτογραφίες, κατάφεραν να παρουσιάσουν στον κόσμο την συγκεκριμένη βασιλική οικογένεια στη διαδικασία.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Αλλαγές στη βασιλική οικογένεια! – Η Kate Middleton αποκτά νέο τίτλο και όλοι αναρωτιόμαστε γιατί τον «έκλεψε» από τον πρίγκιπα William εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα