Κ.Μητσοτάκη: Θα ήθελα να επισκέπτομαι πιο συχνά τη Μυτιλήνη και τη Λέσβο, όπως θα έλεγε κάποιος- Δείτε LIVE

18:36 3/2/2017 - Πηγή: iPop

Ομιλία με αφορμή την επίσκεψη του στη Μυτιλήνη πραγματοποιεί ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ξεκινώντας την ομιλία του ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης περιέπαιξε τον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας:

Θα ήθελα να επισκέπτομαι πιο συχνά τη Μυτιλήνη και τη Λέσβο, όπως θα έλεγε κάποιος

Ο Κ. Μητσοτάκης

εστίασε στις ομορφιές του νησιού, στην ανθρωπιά των κατοίκων του αλλά έκανε και ειδική αναφορά στο Πανεπιστήμιο.

Ο Πρόεδρος της ΝΔ για ακόμα μια φορά έστρεψε τα πυρά του κατά της Κυβέρνησης και κατά των πολιτικών των οποίων αυτή προωθεί και σημειώνοντας «Δεν είναι η Ελλάδα του Τσίπρα αυτή που μας αξίζει».

Επίσης, είπε «Σήμερα διαπίστωσα ότι η κατάσταση πάει από το κακό στο χειρότερο» και πρόσθεσε:

Τα πράγματα στη χώρα μας μπορούν να αλλάξουν

«Εδώ στη Λέσβο αποτυπώνεται η πιο θολή εικόνα της χώρας μας» δήλωσε κατά την ομιλία του και συμπλήρωσε:

Σήμερα διαπίστωσα ότι η κατάσταση πάει από το κακό στο χειρότερο. Το 2015 επί ΣΥΡΙΖΑ ήρθαν 900.000 πρόσφυγες και μετανάστες

Ο Κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε στις προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας για το προσφυγικό τονίζοντας πως έχουν κατατεθεί και υπογραμμίζοντας ότι ακόμα και ο Αλέξης Τσίπρας έχει αναγνωρίσει την στάση Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στο προσφυγικό.

«Είμαι εδώ γιατί έχουμε και το σχέδιο και τη θέληση να αλλάξουμε την πορεία του τόπου αυτού. Η αποτυχία της Κυβέρνησης οφείλεται σε ανικανότητα και ιδεοληπτικές εμμονές. Ήρθα να σας δώσω ένα μήνυμα αισιοδοξίας ότι τα πράγματα μπορούν να πάνε καλύτερα» είπε.

«Απέτυχαν παντού, απέτυχαν παρότι έχουν απεριόριστους πόρους απ’ την Ε.Ε.» είπε αναφερόμενος στην Κυβέρνηση και τόνισε πως κατηγορούσε τη Νέα Δημοκρατία για σκληρότητα, ενώ εκτίμησε:

Επί δικών μας ημερών η κατάσταση ήταν πολύ καλύτερη

Αναφερόμενος στις συνθήκες διαβίωσης των προσφύγων ο Κ. Μητσοτακής είπε «Σήμερα πολλοί πρόσφυγες και μετανάστες εξακολουθούν να ζουν σε τριτοκοσμικές συνθήκες» και πρόσθεσε:

«Το κόστος για την κοινωνία άρχισε να γίνεται αβάσταχτο, Οι προσωρινές δομές έγιναν μόνιμες» σημείωσε και στρεφόμενος κατά της Κυβέρνησης δήλωσε ότι προσπάθησε να διαχειριστεί το πρόβλημα και τελικά εξαπάτησε τους κατοίκους των νησιών.

Δείτε LIVE την ομιλία του Κ. Μητσοτάκη:

The post Κ.Μητσοτάκη: Θα ήθελα να επισκέπτομαι πιο συχνά τη Μυτιλήνη και τη Λέσβο, όπως θα έλεγε κάποιος- Δείτε LIVE appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα