Δ. Κουτσούμπας: Πρέπει να σταματήσουμε να βλέπουμε το δέντρο και τα δήθεν μεγάλα λόγια

12:15 20/6/2017 - Πηγή: iPop

Μετά την συνάντηση που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα προκειμένου να ενημερωθεί για όλα όσα έχουν διεξαχθεί μετά τη συνάντηση του Eurogroup αλλά και την επαφή με τον Τούρκο Πρωθυπουργό ο Δημήτρης Κουτσούμπας μίλησε στα Μέσα έξω από το Μέγαρο Μαξίμου και ζήτησε να δούμε το δάσος και να σταματήσουμε να βλέπουμε το δέντρο και τα δήθεν μεγάλα λόγια.

Πιο συγκεκριμένα ο Γ.Γ. του ΚΚΕ δήλωσε ότι ο Πρωθυπουργός τους ενημέρωσε για την πορεία των διαπραγματεύσεων

«με βάση τις γνωστές σχέσεις της κυβέρνησης του που πορεύεται όλα αυτά τα χρόνια».

Ο κ. Κουτσούμπας τόνισε ότι δεν επιτεύχθηκε τίποτα ουσιαστικό από τη διαπραγμάτευση:

Ο ελληνικός λαός δεν έχει να περιμένει τίποτα μέσα από την διαπραγμάτευση με τους εταίρους. Μέσα από τα μνήμα διαρκείας νέες νομοθεσίες που θα πλήττουν τα λαϊκά εισοδήματα, δεν πρόκειται να βάλουν φρένο ή να καταργήσουν παλαιότερες νομοθετήσεις που ματώνουν τον ελληνικό λαό.

«Δεν πρέπει κανείς να ακούει τα μεγάλα λόγια περί ανάπτυξης. η όποια ανάπτυξη αν έρθει θα είναι μικρή και θα αφορά συγκεκριμένους μονοπωλιακούς ομίλους που θα μεγαλώνουν την κερδοφορία τους εκμεταλλευόμενοι τους εργαζόμενους» συμπλήρωσε ο ίδιος.

Ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ τόνισε ότι η εξαθλίωση του λαού συνεχίζεται τονίζοντας πως «ο ελληνικός λαός θα ματώνει για τα κέρδη των λίγων η οποία συζήτηση διεξάγεται μπορεί να δίνουν τα μεγάλα προβλήματα αλλά κρύβουν τη βάση της εξαθλίωσης που ζει ο λαός».

Αυτό είναι το δάσος και να μην βλέπουμε το δένδρο και τα δήθεν μεγάλα λόγια.

Αλέξης Τσίπρας και Δημήτρης Κουτσούμπας μίλησαν και για το Κυπριακό καθώς και για την αποχώρηση των τουρκικών στρατευμάτων:

Μας ενημέρωσε για τις εξελίξεις στο κυπριακό, το οποίο εξακολουθεί να είναι πρόβλημα εισβολή και κατοχής η θέση μας σαν ΚΚΕ είναι ξεκάθαρη, μία Κύπρο ενιαία με ένα κράτος κοινή πατρίδα Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων με μια ιθαγένεια. Πρέπει να αναφέρεται ρητά η άμεση αποχώρηση των τουρκικών στρατευμάτων

Διαβάστε επίσης:

Θεοδωράκης: Καθυστερήσαμε ανεπίτρεπτα στην υπόθεση της διαπραγμάτευσης

The post Δ. Κουτσούμπας: Πρέπει να σταματήσουμε να βλέπουμε το δέντρο και τα δήθεν μεγάλα λόγια appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα