«Χτενίζουν» τον υπολογιστή του 52χρονου βιαστή της Δάφνης

21:49 10/5/2017 - Πηγή: iPop

«Χτενίζουν» οι Αρχές τον υπολογιστή του 52χρονου βιαστή της Δάφνης, καθώς αναζητούν υλικό απ’ τις κάμερες το οποίο ενδεχομένως να μεταφέρθηκε στον σκληρό δίσκο ή άλλα σχετικά αρχεία.

Το ειδικό κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ. πρόκειται να ερευνήσει όλο το υλικό και τα αρχεία τα οποία έχει ο 52χρονος στο σπίτι του προκειμένου να διαπιστωθεί εάν το οπτικοακουστικό υλικό απ’ τις αποτρόπαιες πράξεις μεταφέρθηκε στον υπολογιστή.

Θυμίζουμε πως ο Παναγιώτης Κοντιζέλος κρίθηκε προφυλακιστέος για τον βιασμό και τα βασανιστήρια σε βάρος της νεαρής φοιτήτριας.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από αστυνομικές πηγές, το υλικό που έχει ήδη εξεταστεί προκαλεί φρίκη και είναι σαν να βγήκε από ταινία τρόμου. Συνεπώς, οι Αρχές αναζητούν περαιτέρω στοιχεία και ειδικά εάν ο δράστης είχε προχωρήσει σε ανάλογες αποτρόπαιες πράξεις εναντίον άλλων θυμάτων.

Ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν ομόφωνα την προφυλάκιση του 52χρονου, ο οποίος κατηγορείται για τα αδικήματα της αρπαγής, του βιασμού κατ΄εξακολούθηση και της βαριάς σωματικής βλάβης.

Ο ίδιος φαίνεται αμετανόητος και υποστηρίζει πως ό,τι έγινε ήταν με τη συγκατάθεση της νεαρής κοπέλας.

Ο δικηγόρος του 52χρονου, Ελευθέριος Ειρηνάκης, δηλώνει πως ο πελάτης του έχει πρόβλημα με την όρασή του: «Υπέβαλε αίτημα πραγματογνωμοσύνης για ποσοστό τυφλότητας, καθώς δεν είχε μαζί του τα χαρτιά του ΚΕΠΑ. Στο παρελθόν οδηγούσε μηχανή την οποία δεν οδηγεί πια. Μπορεί να κινείται με σκιές και φως. Δεν ξεχωρίζει πρόσωπα. Τις κάμερες τις είχε για να τον βοηθούν να κινείται».

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας πως «ό,τι έγινε, έγινε με τη συναίνεση της κοπέλας και αυτό, σύμφωνα με τον κατηγορούμενο, μπορεί να αποδειχθεί από το υλικό των καμερών. Είχε βιντεοσκοπήσει τις κινήσεις και την περιβολή της κοπέλας που δικαιολογεί τον ισχυρισμό του. Είναι σε κατάσταση σοκ. Είχαν μια άλλου είδους σχέση».

Σημειώνεται πως ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Αθηνών έχει διατάξει κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα για να διαπιστωθεί η γνησιότητα του πιστοποιητικού τυφλότητας.

The post «Χτενίζουν» τον υπολογιστή του 52χρονου βιαστή της Δάφνης appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χτενίζουν, 52χρονου, Δάφνης,chtenizoun, 52chronou, dafnis