Χρόνια πολλά iPhone! 10 χρόνια απ’ την πρώτη συσκευή που επαναπροσδιόρισε τον όρο κινητό

11:00 9/1/2017 - Πηγή: iPop

Γενέθλια έχει σήμερα το iPhone κλείνοντας τα 10 του χρόνια! Σαν σήμερα πριν 10 χρόνια ο Steve Jobs παρουσίασε την συσκευή που επαναπροσδιόρισε τον όρο κινητό.

Το πρώτο iPhone αποτέλεσε το κινητό που μόλις κυκλοφόρησε έδειξε ότι ήρθε για να κάνει την αλλαγή και να εγκαινιάσει μια νέα εποχή στον τομέα της τεχνολογίας.

Όπως

είχε πει τότε ο Steve Jobs παρουσιάζοντάς το, είναι ένα «iPod, ένα κινητό τηλέφωνο και μια συσκευή που δίνει πρόσβαση στο Ίντερνετ».

Από εκείνη τη μέρα κι έπειτα έχουν υπάρξει 11 ακόμα μοντέλα του iPhone, με πιο πρόσφατο το iPhone 7.

Το 2008 εγκαινιάστηκε το App Store, το οποίο άνοιξε τον δρόμο για μια σειρά από καινοτόμες εφαρμογές, όπως το Angry Birds, το Uber και το WhatsApp.

Η επόμενη παρουσίαση νέου μοντέλου θα γίνει τον Σεπτέμβριο και φημολογείται ότι θα έχει μεγαλύτερη οθόνη, η οποία θα καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της μπροστινής όψης.

Η λίστα με όλα τα iPhone που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα:iPhoneiPhone 3GiPhone 3GSiPhone 4iPhone 4SiPhone 5iPhone 5ciPhone 5siPhone 6iPhone 6 PlusiPhone 6siPhone 6s PlusiPhone SEiPhone 7iPhone 7 PlusPhotos: Apple

The post Χρόνια πολλά iPhone! 10 χρόνια απ’ την πρώτη συσκευή που επαναπροσδιόρισε τον όρο κινητό appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα