«Χρειαζόμαστε και τον Πάνο Καμμένο και τον Γιάννη Μουζάλα στην Κυβέρνηση»

12:15 19/3/2016 - Πηγή: iPop

Για το καυτό θέμα του Γιάννη Μουζάλα και τις αντιδράσεις του Πάνου Καμμένου αλλά και για τη συνεργασία με την Τουρκία μίλησε ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας και επικεφαλής του κυβερνητικού οργάνου για τη διαχείριση της προσφυγικής κρίσης, Δημήτρης Βίτσας.

Συγκεκριμένα ο κ. Βίτσας υποστήριξε πως «αυτή τη στιγμή χρειαζόμαστε και τον Πάνο Καμμένο και τον Γιάννη Μουζάλα στην κυβέρνηση» και εξήγησε πως στην κυβέρνηση υπάρχει

κλίμα συνεργασίας και ότι η κυβερνητική συνοχή «είναι δεδομένη, πολύ ισχυρή και δεν κινδυνεύει».

Λίγες ώρες μετά την υπογραφή της συφωνίας ΕΕ- Τουρκίας ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας εξηγεί πως δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί το προσφυγικό για να λυθεί «μια σειρά από άλλα προβλήματα» που έχει η Άγκυρα και εξηγεί πως «ο καθένας από την πλευρά του χρειάζεται να συμβάλει με όλες τις δυνάμεις του και βεβαίως να υπάρχει σαφής διαδικασία ελέγχου για το κατά πόσο υλοποιεί τις υποχρεώσεις που του αναλογούν από τη συμφωνία».

Για τις παράνομες ροές και τους διακινητές από τα παράλια της Τουρκίας ο κ. Βίτσας εξήγησε πως κατά την άποψή του «είναι πολλαπλά τα συμφέροντα που δημιουργούν την παράνομη μεταφορά των εμπόρων ψεύτικης ελπίδας, που εκμεταλλεύονται τους πρόσφυγες και τους υπόσχονται ότι μπορούν να περάσουν με παράνομο τρόπο τα σύνορα».

Photo: Menelaos Myrillas / SOOC

The post «Χρειαζόμαστε και τον Πάνο Καμμένο και τον Γιάννη Μουζάλα στην Κυβέρνηση» appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα