Χείλη για φίλημα! 10+1 tips

13:31 13/9/2020 - Πηγή: iPop

Ποια γυναίκα δε θέλει να είναι τα χείλη της απαλά και ενυδατωμένα; Όλες θέλουμε να έχουμε χείλη για φίλημα και έχουμε βρει τον τρόπο για να τα καταφέρεις μέσα από 10+1 tips! 

Χείλη για φίλημα με 10+1 tips

Το δέρμα που καλύπτει τα χείλη σου είναι το πιο λεπτό που βρίσκεται στο σώμα σου! Σκέψου ότι τα μάγουλα σου έχουν περίπου 15 στρώσεις δέρμα ενώ τα χείλη σου περίπου 4-5. Είναι πραγματικά δύσκολη η σωστή φροντίδα των χειλιών δεν είναι όμως ακατόρθωτη. Αυτά είναι τα tips

που θα σου λύσουν τα χέρια!

Διατήρησε τα χείλη σου υγρά.
Χρησιμοποίησε το lip balm που έχεις στην τσάντα σου κάθε φορά που πλένεις τα χέρια σου! Επειδή πρόκειται για τα χείλη σου καλό θα είναι να προσέχεις πάντα τα χέρια σου να είναι καθαρά.Διάλεξε ένα lip balm με SPF.
Καλό είναι να γνωρίζεις ότι το ηλιακό έγκαυμα μπορεί να το πάθουν και τα χείλη σου και είναι 10 φορές πιο οδυνηρό από τα άλλα, γι’ αυτό δείκτη προστασίας και στο lip balm!Διάλεξε το σωστό κραγιόν.
Ενημερώσου για τα υλικά παρασκευής που έχει το κραγιόν σου και προτίμησε εκείνο που δεν έχει για παράδειγμα parabens. Προτίμησε κραγιόν κατασκευασμένα από φυσικά συστατικά – όπως φυτικά έλαια ή κερί μέλισσας – που χρησιμοποιούν φυσικό χρωματισμό. Επίσης μπορεί να περιέχει βιταμίνες ή άλλα ενυδατικά συστατικά.Χρησιμοποίησε προϊόντα χειλιών χωρίς πρόσθετα αρώματα και γέυσεις.
Τα συστατικά που χρησιμοποιούνται για να προσφέρουν στα χείλη τα υπέροχα αρώματα και τις γεύσεις τους είναι συχνά χημικά συστατικά που μπορεί να ερεθίσουν και να στεγνώσουν τα χείλη σου.Απέφυγε το δάγκωμα και το γλείψιμο των χειλιών σου.
Για να επιτύχεις μαλακά, χείλη για φίλημα, πρέπει να είσαι τρυφερή μαζί τους! Αυτό σημαίνει να μην δαγκώνεις ή να γλείφεις τα χείλη σου. Το δάγκωμα προκαλεί βλάβη (για προφανείς λόγους), ενώ το γλείψιμο των χειλιών σου μπορεί πραγματικά να αφαιρέσει την υγρασία και να στεγνώσει τα χείλη σου.Φτιάξε το δικό σου σκεύασμα για απολέπιση!
Το νεκρό δέρμα μπορεί να συσσωρευτεί στα χείλη σου, όπως και οπουδήποτε αλλού στο πρόσωπό σου, οπότε είναι σημαντικό να το καθαρίσεις απαλά. Για να φτιάξεις το υλικό για την απολέπιση θα χρειαστείς ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι και μισό κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη.Ανακάτεψε αυτά τα δύο συστατικά και στη συνέχεια τρίψε τα στα χείλη σου με καθαρά χέρια. Ξέπλυνε με κρύο νερό μετά από ένα ή δύο λεπτά.Απολέπιση με οδοντόβουρτσα.
Εναλλακτικά μπορείς να κάνεις απολέπιση στα χείλη σου με μια μαλακή οδοντόβουρτσα. Ίσως να φαίνεται λίγο παράξενο στην αρχή, αλλά θα βοηθήσει να απαλλαγείς από το ξηρό, νιφάδες δέρμα. Πάρε μια οδοντόβουρτσα με μαλακές τρίχες, βρέξ’ την με ζεστό νερό και τρίψε απαλά τα χείλη σου για ένα έως δύο λεπτά.Φτιάξε μία σπιτική μάσκα χειλιών με τις παρακάτω συνταγές:

1.Ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι και ένα κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού.
2.Ένα κουταλάκι του γλυκού γιαούρτι και ένα κουταλάκι του γλυκού κουρκουμά σκόνη.
3.Ένα κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο και ένα κουταλάκι του γλυκού αλόη βέρα.Να τρως καλά και να πίνεις αρκετό νερό.
Αυτό είναι ένα κρίσιμο βήμα για την επίτευξη λείων και απαλών χειλιών. Διατήρησε μια υγιεινή, αντιγηραντική διατροφή πλήρης με πολλά superfoods και πίνε τουλάχιστον 1,5 λίτρο νερό κάθε μέρα. Αυτό θα σε βοηθήσει να φαίνεσαι και να νιώθεις νεότερη και υγιής!Εφάρμοσε στα χείλη σου βαζελίνη πριν πας για ύπνο.
Για να δώσεις στα χείλη σου επιπλέον προστασία, άπλωσε ένα λεπτό στρώμα βαζελίνης πριν πας για ύπνο. Η βαζελίνη είναι αυτό που είναι γνωστό ως αποφρακτικός παράγοντας. Αυτό βασικά σημαίνει ότι σχηματίζει ένα φράγμα στο δέρμα σου όπου διατηρεί την ενυδάτωση και την υγρασία κλειδωμένη.Να κοιμάσαι αρκετά!
Ο ευκολότερος και ο πιο ευχάριστος τρόπος για να διατηρήσεις το δέρμα σου απαλό είναι να κοιμάσαι. Μπορείς επίσης να ακολουθήσεις αυτές τις απλές συμβουλές ύπνου:

1. Κοιμήσου ανάσκελα για να αποφύγεις το τρίψιμο στα χείλη και στο δέρμα του προσώπου σου.
2. Βάλε σε λειτουργία έναν υγραντήρα ενώ κοιμάσαι για να διατηρήσεις τα χείλη σου απαλά και υγρά.
3. Χρησιμοποίεισε μαξιλαροθήκες από σατέν για να μειώσεις τις ρυτίδες και να διατηρήσεις το δέρμα σου λαμπερό!
4. Κοιμήσου τουλάχιστον έξι ώρες κάθε βράδυ.

Αυτά είναι όσα σου προτείνω να δοκιμάσεις ανεπιφύλακτα και σου εγγυώμαι ότι θα αποκτήσεις χείλη για φίλημα!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Σκασμένα χείλη; Υπάρχει λύση!

Το άρθρο Χείλη για φίλημα! 10+1 tips εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα