Χάσε κιλά με την καλύτερη προπόνηση!

10:24 8/4/2017 - Πηγή: iPop

Στράπλες φορέματα, πολλοί έξοδοι, πολλά φεστιβάλ με πολλές ευκαιρίες για φορέματα. Είτε θες να χωράς στο τέλειο φόρεμα που σ’ έχει ενθουσιάσει, είτε απλά να κλέψεις τις εντυπώσεις με το καλοσχηματισμένο σώμα σου, αυτή η 10λεπτη προπόνηση θα σου δώσει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Χάσε κιλά με την καλύτερη προπόνηση!

Είσαι έτοιμη να ακολουθήσεις τον ρυθμό της καρδιάς σου; Ακολούθησε τις οδηγίες που περιγράφονται αναλυτικά παρακάτω για να κάψεις εύκολα το περιττό λίπος.

Οδηγίες!Squats: Κάνε σιγά σιγά καθίσματα
με τα πόδια ανοιχτά ελαφρώς. Συνέχισε για 45 δευτερόλεπτα!Στάση σανίδα: Ενώ είσαι όρθια, κατέβα σιγά σιγά προς τα κάτω προς το έδαφος με τα χέρια μπροστά ώστε να είσαι σε στάση σανίδα. Κρατήσου για 5 δεύτερα. Περπάτα ενώ έχεις τα χέρια πίσω από το σώμα και επανέλαβε από την αρχή.Στάση σανίδας με squat: Από μια θέση σανίδας, πήδα και τοποθέτησε τα πόδια στο έδαφος, έτσι ώστε να είσαι σε θέση squat. Κρατήσου για τρία δευτερόλεπτα, στη συνέχεια με άλμα βάλε τα πόδια σου πίσω για να επιστρέψεις στην θέση σανίδας. Συνέχισε για ένα λεπτό.Push ups: Πλήρη push-ups με τα χέρια σου σε ένα μεγαλύτερο από το πλάτος σου χαλάκι γιόγκα για 45 δευτερόλεπτα.Squat με περιστροφή: Από μια θέση, κάνε άλμα και γύρισε το σώμα σου 180 μοίρες, προσγειώσου σε μια θέση αντίθετη από αυτή που είχες ξεκινήσει. Συνέχισε την περιστροφή από πλευρά σε πλευρά σε μια θέση για ένα λεπτό.Βαθύ squat άλματα: Ξεκίνησε σε θέση βαθιού καθίσματος με το δεξί πόδι προς τα εμπρός, το αριστερό πόδι πίσω. Βεβαιώσου ότι και τα δύο γόνατα είναι λυγισμένα σε γωνία 90 μοιρών. Κράτησε το βαθύ κάθισμα για τρία δευτερόλεπτα και στη συνέχεια κάνε άλμα για να αλλάξεις το μπροστινό και τα πίσω πόδια. Συνέχισε για ένα λεπτό.Στάση σανίδας εναλλακτική: Από στάση σανίδας, άρχισε να σπρώχνεις τα πόδια σου προς το στήθος σου σαν να κάνεις μια κίνηση ορειβάτη. Σιγουρέψου ότι κρατάς τους γοφούς σας στην ίδια ευθεία με την πλάτη σου, έτσι ώστε να μην τους σηκώσεις προς το ταβάνι. Συνέχισε για ένα λεπτό.

The post Χάσε κιλά με την καλύτερη προπόνηση! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα