Ολοκληρώθηκε το Eurogroup

18:31 9/5/2016 - Πηγή: iPop

Ολοκληρώθηκε περί τις 19:30 η συνεδρίαση του Eurogroup, όπως ενημέρωσε μέσω Twitter ο Σλοβάκος ΥΠΟΙΚ, ο οποίος έγραψε μάλιστα: «Καλύτερα απ’ ό, τι περιμέναμε».

Η ολοκλήρωση του Eurogroup επιβεβαίωσε το Πρακτορείο MNI που μετέδιδε νωρίτερα ότι η σημερινή συνεδρίαση θα είναι σύντομη. Η κοινή ανακοίνωση αναμένεται να πληροφορεί σχετικά με τα επόμενη βήματα της διαπραγμάτευσης, τα οποία θα συνδέονται και με την εκταμίευση των δόσεων.

Το πακέτο 5,7 δις ευρώ προς την Ελλάδα

φαίνεται πως θα χωριστεί σε υποδόσεις.

Την ίδια στιγμή το Reuters μεταδίδει ότι το ΔΝΤ δεν δίνει το πράσινο φως για την εκταμίευση της δόσης ακόμα και χωρίς τα προληπτικά μέτρα.

Αξίζει να θυμίσουμε ότι την Πέμπτη θα γίνει εκ νέου συνεδρίαση του EuroWorking Group.

Δείτε εδώ τι είπαν οι ΥΠΟΙΚ και οι αξιωματούχοι κατά την είσοδό τους στο Eurogroup.

Θετικοί για το μέλλον της Ελλάδας για το μέλλον της Ελλάδας εισήλθαν οι Ευρωπαίοι στο Eurogroup επισημαίνοντας όμως πως δεν θα παρθούν σήμερα αποφάσεις. Προσερχόμενος στο Eurogroup της Δευτέρας ο Πιέρ Μοσκοβισί εξέφρασε την αισιοδοξία του για την σημερινή συνεδρίαση τονίζοντας πως η Ελλάδα βρίσκεται στην κατεύθυνση της ανάπτυξης. Παράλληλα, από την πλευρά του ο επικεφαλής του Eurogroup επισήμανε πως δεν άποψη του πως σήμερα δεν θα υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα. Σκληρός στην άποψη του πως το ΔΝΤ πρέπει να παραμείνει στο πρόγραμμα εμφανίστηκε ο Σόιμπλε.

Photos: Guardian

The post Ολοκληρώθηκε το Eurogroup appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα