Μπορείς να νικήσεις τις ραγάδες- Αρκεί να το θες

11:04 25/2/2016 - Πηγή: iPop

Τις ραγάδες τις απεχθάνεσαι! Απολύτως λογικό μας φαίνεται, δεν υπάρχει άλλωστε και κανένας που να τις αγαπά. Το θέμα δεν είναι, όμως, τι συναισθήματα τρέφεις γι΄αυτές, αλλά πως θα τις αντιμετωπίσεις για να μπορέσεις να τις διώξεις ή έστω να τις μειώσεις. Πίστεψε μας η μάχη θα είναι δύσκολη, αλλά αν έχεις υπομονή και επιμονή μπορείς να τα καταφέρεις.

Τι πρέπει να κάνεις αν θες να νικήσεις τις ραγάδες;Πρόσεχε το βάρος σου: Για να έχεις πρέπει σαφώς να προσέχεις, οπότε τώρα είναι πιο αναγκαίο από ποτέ. Μην επαναπαύεσαι
και φυσικά μην χάνεις και παίρνεις συνεχώς κιλά. Το βάρος πρέπει να είναι σταθερό.
Γυμνάσου: Η γυμναστική θα κάνει πιο ελαστική την επιδερμίδα σου. Έτσι και να πάρεις κιλά θα μειώσεις τις πιθανότητες να δεις να ξεφυτρώνουν στο σώμα σου οι ενοχλητικές ραγάδες.
Το θαυματουργό λάδι καρύδας: Ένα μείγμα από λάδι καρύδας και ελαιόλαδο θα δεις πως θα αποδειχθεί σωτήριο για την επιδερμίδα σου. Ανέμειξε, λοιπόν, ίση ποσότητα από τα δύο υγρά και τοποθέτησε το μείγμα σ΄ένα μικρό βαζάκι. Κάθε βράδυ πριν κοιμηθείς βάλε στις περιοχές που έχεις ραγάδες λίγο από το μείγμα και κάνε μασάζ με απαλές κινήσεις. Σε λίγες μόνο ημέρες θα δεις έντονη διαφορά.
Σημείωση!

Ιδιαίτερα προσεκτική θα πρέπει να είσαι την περίοδο της εγκυμοσύνης σου. Τότε καλό θα ήταν να πάρεις και μέτρα προληπτικά.

The post Μπορείς να νικήσεις τις ραγάδες- Αρκεί να το θες appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα