Μπήκες στα 30s, κόψε τα αυτά πια!

16:28 13/3/2016 - Πηγή: iPop

Ναι, το ξέρω, όταν στη δήλωση «ηλικία», το 3 αρχίζει να μπαίνει σιγά σιγά ως πρώτο συνθετικό, αντικαθιστώντας το υπέροχο 2ρακι, ένα σχετικό ταράκουλο το παθαίνεις. Αν είσαι αρκετά τυχερή, ώριμη και έμπειρη να γλιτώσεις και τις σχετικές κρισάρες, τόσο το καλύτερο για σένα, βέβαια. Από εκεί και πέρα, καλώς ή κακώς, τα 30 αποτελούν ένα σχετικό σημείο καμπής, με τη ζωή σου μέχρι τώρα, περισσότερο ή λιγότερο οριοθετημένη, να απαιτεί με επιτακτικό τόνο να τη θέσεις επάνω στις τελικές της ράγες, και να αρχίσεις να τη διασχίζεις με ψύχραιμη αποφασιστικότητα.

Του: ΜΙΧΑΛΗ ΧΟΡΕΥΤΑΚΗ

Μπήκες, λοιπόν,

στα 30s, κοψε τα αυτά! Ποια αυτά; Συμπεριφορές και σκηνικά, που σε χαρακτήριζαν την προηγούμενη δεκαετία, καθώς και δικά σου attitudes απέναντι σε γεγονότα της ζωής σου, πρέπει να παραμεριστούν (για αν το θέσω the light way) ή να κοπούν μαχαίρι (για να το θέσω the hard way). Ακριβώς, επειδή κάθε ηλικία έχει, πέρα από τα όποια καλούπια, τα χαρακτηριστικά που την προσδιορίζουν, και που κάνουν εσένα την ίδια να περνάς καλά. Για αυτό σου λέω, αυτά πρέπει να τα σταματήσεις:

Εργασία που δεν σε ικανοποιεί. Ναι , εντάξει, έκανες λάθος ως προς το σχεδιασμό του επαγγελματικού σου μέλλοντος, και αναλώθηκες σε απασχολήσεις που δεν σου ταίριαζαν και σε έκαναν να περνάς χάλια. Καιρός να βρεις τι είναι αυτό που σε γεμίζει πραγματικά, και να κόψεις τις κόνξες, γιατί τα περιθώρια δεν είναι τα ίδια με τα 23 και τα 25, και οφείλεις να δείξεις ωριμότητα. Βρες αυτό που θα σε κάνει σούπερ επαγγελματία, και θα σε συνοδεύσει, μη γελιέσαι, για το υπόλοιπο της ζωής σου, καιρός είναι.

Αγόρια που δεν σου δίνουν όσα θες. Έκανες πολλούς, πάρα πολλούς συμβιβασμούς, και ακόμη περισσότερες υποχωρήσεις, στα χρόνια που πέρασαν, αλλά έρχεται η στιγμή που πρέπει να βάλεις τα δικά σου θέλω σε προτεραιότητα, και να στυλώσεις τα πόδια αν χρειαστεί. Έτσι είναι, και τα 30 είναι μία πολλή καλή ηλικία, για να αρχίσεις να διαπραγματεύεσαι τα συναισθηματικά και ερωτικά σου, μόνο με τους δικούς σου όρους. Και όποιοι δεν τους πληρούν, sorry, next. Χωρίς δικαίωμα αντιλόγου…

Άνθρωποι που…

Διάβασε περισσότερα: Marymary.gr

The post Μπήκες στα 30s, κόψε τα αυτά πια! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα