Αποτυπώματα του Αμπντεσλάμ στο διαμέρισμα που εισέβαλε η αστυνομία στις Βρυξέλλες

16:44 18/3/2016 - Πηγή: iPop

Δακτυλικά αποτυπώματα, αλλά και ίχνη DND του Σαλάχ Αμπντεσλάμ, ενός από τους βασικούς υπόπτους των τρομοκρατικών επιθέσεων που σημειώθηκαν στο Παρίσι, εντόπισαν οι αστυνομικές αρχές στο διαμέρισμα, όπου η αντιτρομοκρατική εισέβαλε πριν λίγες ημέρες στις Βρυξέλλες.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν τα διεθνή ενημερωτικά δίκτυα, οι εισαγγελικές αρχές του Βελγίου, επιβεβαίωσαν πως βρέθηκαν ίχνη του Σαλάχ Αμπντεσλάμ, του τρομοκράτη

που θεωρείται βασικός ύποπτος για τις τρομοκρατικές επιθέσεις του Παρισίου, που σημειώθηκαν το Νοέμβριο του 2015, στο διαμέρισμα στις Βρυξέλλες, όπου λίγες ημέρες πριν, η αντιτρομοκρατική υπηρεσία είχε πραγματοποιήσει έφοδο.

Σύμφωνα, με τις τελευταίες πληροφορίες, αν και οι γαλλικές και βελγικές αρχές ασφαλείας, μιλώντας για την συγκεκριμένη έφοδο, στο διαμέρισμα της συνοικίας Forest, στις Βρυξέλλες, έκαναν λόγο για «έλεγχο ρουτίνας» και πως στο διαμέρισμα δεν βρισκόταν ο Σαλάχ Αμπντεσλάμ, η εισαγγελία του Βελγίου, δίνει μια διαφορετική τροπή στην υπόθεση.

Έτσι, όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση της ομοσπονδιακής βελγικής εισαγγελίας : «Δακτυλικά αποτυπώματα του Σαλάχ Αμπντεσλάμ εντοπίστηκαν, κατά τη διάρκεια της εφόδου, που πραγματοποιήθηκε σε διαμέρισμα στην περιοχή Forest, στις Βρυξέλλες στις 15 Μαρτίου. Οι έρευνες των αρχών ασφαλείας, συνεχίζονται νυχθημερόν»

Παρά το γεγονός, πως επιβεβαιώθηκε πως εντοπίστηκαν, εντός του διαμερίσματος, ίχνη του Σαλάχ Αμπντεσλάμ, ωστόσο, δεν έχουν δοθεί περαιτέρω πληροφορίες στη δημοσιότητα, όπως για παράδειγμα, αν πρόκειται για νέα ή παλαιότερα ίχνη του, ωστόσο με τις νέες αυτές αποκαλύψεις, μένει ανοιχτό το ενδεχόμενο ο Αμπντεσλάμ, να είναι συνεργάτης του ενόπλου, ο οποίος έπεσε νεκρός από τα αστυνομικά πυρά, κατά την έφοδο στο εν λόγω διαμέρισμα.

Αξίζει να αναφερθεί, τέλος, πως οι αστυνομικές και αντιτρομοκρατικές αρχές του Βελγίου σε συνεργασία με τη γαλλική αστυνομία, συνεχίζουν τις έρευνές τους, για τον εντοπισμό των δύο υπόπτων, οι οποίοι διέφυγαν κατά τη διάρκεια της εφόδου.

photo:The Independent

The post Αποτυπώματα του Αμπντεσλάμ στο διαμέρισμα που εισέβαλε η αστυνομία στις Βρυξέλλες appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα