Αποθήκες γεμάτες πυρομαχικά και ομαδικοί τάφοι εντοπίσθηκαν στο Χαλέπι

13:43 26/12/2016 - Πηγή: iPop

Αντιμέτωποι μ΄ένα απίστευτο θέαμα ήρθα Ρώσοι στρατιώτες οι οποίοι βρίσκονται στο Χαλέπι. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Άμυνας της χώρας εντόπισαν αποθήκες με πυρομαχικά, όπως και ομαδικούς τάφους.

Το Υπουργείου Άμυνας της Ρωσίας σημείωσε στην ανακοίνωση του, πως τρομοκρατικά εγκλήματα πολέμου τα οποία διαπράχθησαν στη Συρία καταγράφονται πολύ προσεκτικά και αναμένεται να τους δοθεί η μέγιστη δημοσιότητα.

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου, αντιστράτηγος, Ίγκορ Κονασένκοφ, σε δηλώσεις του επισήμανε «στο ανατολικό Χαλέπι βρέθηκαν

επτά μεγάλες αποθήκες με όπλα και πυρομαχικά, αρκετά για να εξοπλιστούν πολλά τάγματα. Οι μαχητές της αποκαλούμενης μετριοπαθούς αντιπολίτευσης ναρκοθέτησαν σχεδόν τα πάντα, δρόμους, εισόδους κτιρίων, αυτοκίνητα, δίκυκλα, ακόμη και παιδικά παιχνίδια».

Επίσης σημείωσε, πως όλα καταγράφονται προσεκτικά και συμπεριλαμβανομένων και των σοβαρών στρατιωτικών εγκλημάτων των τρομοκρατών, για να δημοσιοποιηθούν, έτσι ώστε «οι Ευρωπαίοι υποστηρικτές της αποκαλούμενης (συριακής) αντιπολίτευσης στο Λονδίνο και το Παρίσι να ενημερωθούν για το ποιοι είναι στην πραγματικότητα οι προστατευόμενοί τους».

Ο εκπρόσωπος της Ρωσίας ανέφερε, πως «βρέθηκαν ομαδικοί τάφοι που περιέχουν δεκάδες πτώματα ανθρώπων οι οποίοι βασανίστηκαν και εκτελέστηκαν» και εξήγησε «σε πολλούς λείπουν μέλη του σώματος, οι περισσότεροι έχουν πυροβοληθεί στο κεφάλι. Αυτή είναι προφανώς μόνο η αρχή».

«Μετά την ανακατάληψη του ανατολικού τομέα του Χαλεπιού δεν έχει εντοπιστεί στην περιοχή αυτή κανένας εθελοντής διασώστης της ομάδας που έγινε γνωστή με την ονομασία «Λευκά Κράνη». Στο ανατολικό Χαλέπι δεν καταφέραμε να ταυτοποιήσουμε ακόμη κανέναν λεγόμενο εθελοντή διασώστη από αυτούς για τους οποίους στρώθηκαν κόκκινα χαλιά στο Παρίσι και το Λονδίνο και έφτασαν σχεδόν να είναι υποψήφιοι για το Νόμπελ Ειρήνης» δήλωσε στο τέλος των δηλώσεων του ο Ίγκορ Κονασένκοφ,

The post Αποθήκες γεμάτες πυρομαχικά και ομαδικοί τάφοι εντοπίσθηκαν στο Χαλέπι appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα