Απολογείται ο 52χρονος που απήγαγε και βίασε τη νεαρή φοιτήτρια στη Δάφνη (Video)

08:44 8/5/2017 - Πηγή: iPop

Σήμερα, Δευτέρα, οδηγείται στον ανακριτή για ν’ απολογηθεί ο 52χρονος που απήγαγε και βίασε τη νεαρή φοιτήτρια στη Δάφνη, μια πρωτοφανής υπόθεση κακοποίησης, η οποία έχει σοκάρει το πανελλήνιο.

Ο άνδρας κατηγορείται για αρπαγή, βιασμό κατ’ εξακολούθηση, παραβίαση απορρήτου για μη δημόσια πράξη και επικίνδυνη σωματική βλάβη κατ’ εξακολούθηση. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες κι επιμένει πως διατηρούσε σχέση με την φοιτήτρια.

Συγκλονιστική ήταν η περιγραφή της 22χρονης κοπέλας για τον εφιάλτη που έζησε το διαμέρισμα του κατηγορούμενου.

«Ήταν γύρω στις πέντε το απόγευμα. Έπλενα τα πιάτα στον νεροχύτη. Με αιφνιδίασε. Ήρθε από πίσω μου και μου έβαλε ένα αναισθητικό πανί στο πρόσωπο. Ζαλίστηκα και έχασα τις αισθήσεις μου. Μετά με έσυρε στο δωμάτιο…», είπε, μεταξύ άλλων, η φοιτήτρια στις Αρχές.

Οι αστυνομικοί είδαν το βίντεο, το οποίο είχε τραβήξει ο 53χρονος, και χαρακτηρίζουν ως «φρικιαστικές» τις εικόνες, ενώ εκτιμούν πως ο άνδρας θα σκότωνε την κοπέλα, καθώς η ίδια ήξερε το πρόσωπό του, αλλά και το πού έμενε.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς οι οποίοι είδαν το βίντεο, ο 52χρονος κακοποίησε σεξουαλικά την 22χρονη για 24 ώρες με σεξουαλικά βοηθήματα, ενώ χτυπούσε το πρόσωπο και το σώμα της με χαστούκια και γροθιές. Όταν η κοπέλα συνερχόταν, τότε εκείνος την αναισθητοποιούσε ξανά.

Θυμίζουμε πως ο ίδιος υποστηρίζει πως είναι κατά 95% τυφλός, ωστόσο, προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιο έγγραφο που ν’ αποδεικνύει την αναπηρία του.

The post Απολογείται ο 52χρονος που απήγαγε και βίασε τη νεαρή φοιτήτρια στη Δάφνη (Video) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα