Απογοητευμένος από την ελληνική Κυβέρνηση δηλώνει ο Φερχόφστατ

12:19 28/5/2016 - Πηγή: iPop

Την έντονη απογοήτευση του που νιώθει από την ελληνική Κυβέρνηση εξέφρασε ο επικεφαλής των Φιλελευθέρων. Γκι Φερχόφστατ ο οποίος άσκησε σκληρή κριτική.

Χαρακτηριστικά ο Φερχόφστατ ανέφερε για την Κυβέρνηση της χώρας μας: «Εξακολουθούν να χρησιμοποιούν και αυτοί το κράτος για να βολέψουν τους δικούς τους ανθρώπους» ενώ τόνισε πως τα μνημόνια απέτυχαν και ανέλυσε τα λάθη της Ευρώπης στο ελληνικό πρόγραμμα.

«Έπειτα από τρία μνημόνια, 12 αξιολογήσεις και περισσότερα

από 220 δισ. σε δάνεια, έχει μάλλον έρθει η ώρα να αναλύσουμε τι έχει πάει στραβά» τόνισε σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα «τα Νέα» ο Επικεφαλής των Φιλελευθέρων.

«Τα Μνημόνια δεν ήταν τίποτε άλλο παρά ασκήσεις επί χάρτου, που στόχευαν στην αντιμετώπιση των επιπτώσεων και όχι στις αληθινές αιτίες των προβλημάτων που ήταν η διαφθορά, το πελατειακό κράτος, η γραφειοκρατία, τα κλειστά επαγγέλματα και τα ολιγοπώλια στην αγορά» σημείωσε και πρόσθεσε:

«Κοιτάξτε, δεν είμαι οπαδός του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά πίστευα ότι είναι ένα νέο κόμμα στην εξουσία και τουλάχιστον σε αυτό το θέμα μπορεί να κάνουν μια δραστική αλλαγή. Απογοητεύτηκα πλήρως».

Ενώ κλείνοντας τη συνέντευξη του ο Φερχόφστατ σημείωσε: «Εξακολουθούν να χρησιμοποιούν και αυτοί το κράτος για να βολέψουν τους δικούς τους ανθρώπους. Το χειρότερο είναι ότι τα ξέρουν όλα αυτά στην Ευρώπη αλλά κάνουν τα στραβά μάτια. Οι διαρθρωτικές αλλαγές, τα μέτρα δεν προχωρούν και φοβάμαι ότι εξακολουθούν να πετάνε απλώς λεφτά».

The post Απογοητευμένος από την ελληνική Κυβέρνηση δηλώνει ο Φερχόφστατ appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα