Αποχαιρέτησαν την πλατεία Βάθη οι αγρότες| Ολοκληρώθηκε το γεμάτο εντάσεις συλλαλητήριο

17:33 8/3/2017 - Πηγή: iPop

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης το συλλαλητήριο των αγροτών στο κέντρο της Αθήνας. Οι περίπου 1.000 αγρότες από την Κρήτη αλλά και από άλλες περιοχές αποχώρησαν λίγο μετά τις 17:00 από την πλατεία Βάθη όπου και σημειώθηκαν εντάσεις το πρωί. Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης δήλωσε, πως η Κυβέρνηση παραμένει ανοιχτή σε διάλογο, ενώ κατηγόρησε τους αγρότες για τραμπουκισμό.

O Βαγγέλης Αποστόλου τόνισε χαρακτηριστικά:

Άλλο ο διάλογος τον

οποίο επιδιώκουμε και υπηρετούμε και άλλο ο τραμπουκισμός. Τέτοιες συμπεριφορές δεν αντιπροσωπεύουν το αγροτικό κίνημα, αντίθετα το συκοφαντούν και το υπονομεύουν

Το μεσημέρι οι αγρότες πραγματοποίησαν πορεία προς τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς όμως επιτυχία, καθώς εμποδίστηκαν από δυνάμεις των ΜΑΤ οι οποίες είχαν παραταχθεί στη συμβολή των οδών Πειραιώς και Κουμουνδούρου.

Μεγάλης έντασης επεισόδια κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου:

Σημειώνεται, πως από την κινητοποίηση δεν έλειψαν τα επεισόδια ανάμεσα στους διαδηλωτές και στα ΜΑΤ, ενώ πραγματοποιήθηκαν και συλλήψεις.

Ο Γ. Χαλκιάς, ο εκπρόσωπος των αγροτών από την Παγκρήτια Επιτροπή, ο οποίος μίλησε στους δημοσιογράφους τόνισε χαρακτηριστικά:

Αγρότες από όλη την Ελλάδα από διάφορους συλλόγους, της Κρήτης, της Πελοποννήσου και της Μακεδονίας κατέβηκαν στην Αθήνα για να διαδηλώσουμε και να ακουστούμε και να συσπειρώσουμε τον κόσμο ενάντια στα προβλήματα, τα οποία δεν είναι μόνο για τους αγρότες, αλλά για όλους

Και πρόσθεσε: «Ο συγκεκριμένος αγώνας είναι ενάντια στη φτωχοποίηση και την εξαθλίωση που συνεχίζεται».

Διαβάστε επίσης:

Μετατοπίστηκε στην Κουμουνδούρου η αγροτική ένταση| Ζητούν πίσω τους συλληφθέντες| Video

photo:ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

The post Αποχαιρέτησαν την πλατεία Βάθη οι αγρότες| Ολοκληρώθηκε το γεμάτο εντάσεις συλλαλητήριο appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα