Απλά tips που θα σε βοηθήσουν να γλιτώσεις χρήματα στο σούπερ μάρκετ

18:19 19/2/2016 - Πηγή: iPop

Πρέπει να κάνεις οικονομία. Δεν είναι ώρα για σπατάλες, καθώς το ταμείον είναι μείον. Θα σε βοηθήσουμε, λοιπόν αποκαλύπτοντας όλα όσα πρέπει να κάνεις αν θες να γλιτώσεις χρήματα στο σούπερ μάρκετ.

Τι θα πρέπει να κάνεις για να γλιτώσεις χρήματα στο σούπερ μάρκετ;Κάνε λίστα: Πριν πας για ψώνια σημείωσε σ΄ένα χαρτί όλα όσα χρειάζεσαι. Σαφώς σβήσε από το τεφτέρι σου τα περιττά πράγματα. Θα πάρεις μόνο όσα έχεις πραγματικά ανάγκη.Μην μπαίνεις σε πειρασμό: Το ξέρουμε πως θες
να αποκτήσεις όσα βλέπεις γύρο σου. Γι΄αυτό πρόσεχε. Απλά σταμάτα να κοιτάς. Δεν είναι η σωστή στιγμή να γεμίζεις το καλάθι με περιττά πράγματα οπότε, πρόσεχε.Επέλεξε τις προσφορές: Δεν υπάρχει κανένας λόγος το μυαλό σου να μένει κολλημένο σε κάποιες συγκεκριμένες μάρκες. Υπάρχουν αντίστοιχα προϊόντα που μπορεί να είναι σε προσφορά οπότε προτίμησε τα, θα κάνουν καλό στην τσέπη σου.Πριν πας για ψώνια μελέτησε: Όχι δε θα πας να δώσεις εξετάσεις, αλλά θα δεις τις τιμές των σούπερ μάρκετ και έτσι θα μπορέσεις να επιλέξεις το φθηνότερο.

The post Απλά tips που θα σε βοηθήσουν να γλιτώσεις χρήματα στο σούπερ μάρκετ appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα