Ανθρωποκυνηγητό για τον Mohamed Abrini- Συλλήψεις τρομοκρατών σε ευρωπαϊκές χώρες

11:33 28/3/2016 - Πηγή: iPop

Επί ποδός βρίσκεται η αστυνομία, καθώς έχει εξαπολύσει τα τελευταία 24ωρα ανθρωποκυνηγητό για με στόχο να πιάσει τον Mohamed Abrini που είναι ο κολλητός του Abdeslam.

O 31χρονος Mohamed Abrini ο οποίος είναι ο Βέλγο μαροκινής καταγωγής, έχει εξαφανιστεί αμέσως μετά επιθέσεις της 13ης Νοεμβρίου που πάγωσαν το Παρίσι. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Abrini φέρεται να έχει σχέση με τις πρόσφατες επιθέσεις στην πόλη των Βρυξελλών.

Η βελγική ιστοσελίδα «HLN» τονίζει πως για τις βελγικές αρχές, ο παιδικός φίλος του Abdeslam είναι ο ένας από τους τρομοκράτες στο αεροδρόμιο των

Βρυξελλών. Οι δύο φίλοι μάλιστα ζούσαν σε διπλανά σπίτια σε συνοικία του Βελγίου που θεωρείται «φωλιά των ισλαμιστών τρομοκρατών».

Την ίδια στιγμή σε διαρκή επιφυλακή βρίσκονται οι αρχές σ’ όλη την Ευρώπη μετά τις αιματηρές επιθέσεις των Βρυξελλών, με συλλήψεις υπόπτων τρομοκρατών να συμβαίνουν καθημερινά σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις.

Οι καθημερινές συλλήψεις και οι προσαγωγές φέρονται να έχουν σχέση όχι μόνο με το χτύπημα στις Βρυξέλλες, αλλά με τις επιθέσεις του Παρισιού.

Στο μεταξύ, στα χέρια των αρχών φέρεται να βρίσκεται ακόμα ένας από τους δράστες του αεροδρομίου Zaventem. Ο ύποπτος φέρεται να είναι ο άνδρας με τον καπέλο στην φωτογραφία από τις κάμερες ασφαλείας του αεροδρομίου.Πιθανότατα πρόκειται για τον Φεϊσαλ Σεφού, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο οποίος ήταν δημοσιογράφος.

Γράφημα δείχνει τη σύνδεση των επιθέσεων στο Παρίσι και τις Βρυξέλλες:

Ο τελευταίος απολογισμός των νεκρών:

Το πρωί της Δευτέρας υπέκυψε στα τραύματα του ένα ακόμα άτομο και έτσι οι νεκροί από τις φονικές επιθέσεις των Βρυξελλών έχουν ανέβει στους 35.

Συλλήψεις σ’ όλη την Ευρώπη

Το Σάββατο συνελήφθη στο Σαλέρνο της Ιταλίας ένας άνδρας αλγερινής καταγωγής, ο οποίος φέρεται να πλαστογράφησε τα έγγραφα των τρομοκρατών του Παρισιού και των Βρυξελλών. Οι πληροφορίες λένε ότι ο ίδιος δεν συνεργάζεται με τις αρχές.

Στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας συνελήφθη ένας Γάλλος, ο οποίος φαίνεται πως σχεδίαζε χτύπημα στη Γαλλία, ενώ κρατούνται ακόμα τρία άτομα.

photo:20minutes.fr

The post Ανθρωποκυνηγητό για τον Mohamed Abrini- Συλλήψεις τρομοκρατών σε ευρωπαϊκές χώρες appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα