Αναβιώνει η δολοφονία του καπετάνιου στην Ερμιόνη Αργολίδας

14:21 17/11/2016 - Πηγή: iPop

Αναβιώνει και πάλι η δολοφονία του καπετάνιου στην Ερμιόνη Αργολίδας, καθώς ξεκίνησε η δίκη για τη δολοφονία του από την σύζυγό του. Στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Τρίπολης βρέθηκε για μια ακόμη φορά η 38χρονη Δήμητρα Βούλγαρη, η οποία κατηγορείται ότι δολοφόνησε τον σύζυγό της Θανάση Λάμπρου.

Η κατηγορούμενη, η οποία βρίσκεται υπό την συνοδεία αστυνομικών έφθασε στα δικαστήρια της Τρίπολης, όπου διενεργείται η δίκη λίγο πριν από τις 09:00, ενώ η δίκη ξεκίνησε κανονικά. Το παρών έδωσαν ο ένας εκ των συνηγόρων της κ. Βασίλειος Ρομποτής, αλλά και ο συνήγορος της οικογένειας

του θύματος Αλέξης Κούγιας.

Λίγα λεπτά πριν εισέλθει στο Δικαστικό Μέγαρο της Τρίπολης ο κ. Κούγιας μίλησε με δημοσιογράφους τονίζοντας ότι η κατηγορούμενη, η οποία όπως είπε, έχει συμμετάσχει οπωσδήποτε στο έγκλημα, δεν λέει όλη την αλήθεια.

Είμαστε απόλυτα βέβαιοι για την ενοχή της. Υπάρχει μια ενδόμυχη σκέψη που προέρχεται από το περιεχόμενο της δικογραφίας ότι η κατηγορούμενη κρύβει μια αλήθεια. Αυτή θα ανακαλύψουμε μαζί με το δικαστήριο

Η 38χρονη κατηγορείται ότι σκότωσε με δύο σφαίρες, σε κεφάλι και κοιλιά, τον άτυχο ναυτικό με τον οποίο έχει μια κόρη 10 ετών, η οποία έχει κληθεί, μάλιστα, ως μάρτυρας στη δίκη, σε σπίτι φίλου τους, στην Κοιλάδα Ερμιονίδας στην Αργολίδα, στις 8 Δεκεμβρίου 2014.

The post Αναβιώνει η δολοφονία του καπετάνιου στην Ερμιόνη Αργολίδας appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα