Ο Jimmy Fallon, οι Metallica και τα παιδικά μουσικά όργανα (Video)

14:21 17/11/2016 - Πηγή: iPop

Ένα ακόμη ξεκαρδιστικό βίντεο στην εκπομπή The Two Night Show του Jimmy Fallon, πραγματοποιήθηκε αυτή τη φορά από το αγαπημένο και πολυσυζητημένο αμερικανικό συγκρότημα Metallica.

Ταυτόχρονα με την άφιξη του νέου τους πολυσυζητημένου άλμπουμ Hardwired… To Self-Destruct today, οι Metallica κάνουν την εμφάνισή τους στην εκπομπή και εντυπωσιάζουν, δίνοντας μαζί με τον παρουσιαστή μια άλλη νότα με

παιδικά μουσικά όργανα στο τραγούδι Enter Sandman.


Δεν θα μπορούσαμε να αποκαλέσουμε τη μουσική των Metallica αμέριμνη, αλλά η συγκεκριμένη εκτέλεση θα μπορούσε να μας δείξει ότι κάνουμε λάθος, μεταφέροντας την εκτέλεση του Enter Sandman από ένα ισχυρό, heavy rock κομμάτι σε ένα λαμπερό και ανεβαστικό κομμάτι.

Το καλύτερο σημείο του βίντεο είναι ότι δείχνει την μπάντα να έχει την καλύτερη στιγμή της ζωής της, καθώς φαίνεται πόσο διασκεδάζει αυτήν την διαφορετική εκτέλεση.

Οι Metallica, όμως, δεν είναι οι πρώτοι που έχουν κάνει ένα τέτοιο βίντεο στην εκπομπή με τον Fallon, καθώς ένα παρόμοιο έχει κάνει και η Adele με το διάσημο τραγούδι της Hello, μεταφέροντας το σε άλλη διάσταση με τα επίσης παιδικά μουσικά όργανα.

The post Ο Jimmy Fallon, οι Metallica και τα παιδικά μουσικά όργανα (Video) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα