Ανατροπές στο Survivor! Αποχωρεί οριστικά η Κάτια και διαλύονται οι ομάδες

10:44 18/1/2021 - Πηγή: iPop

Γεμάτο ανατροπές το χθεσινό επεισόδιο του Survivor και όσα έγιναν, ειδικά στο έκτακτο συμβούλιο του νησιού, σίγουρα δεν τα περιμέναμε. Τελικά αποχώρησε η Κάτια από το Survivor; Τι ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός;

Μια έκπληξη περίμενε τις δύο ομάδες, επιστρέφοντας στις παραλίες τους από το αγώνισμα με έπαθλο φαγητό, το οποίο κέρδισαν οι Μαχητές. Εκεί βρέθηκαν μπροστά σε ένα γράμμα που τους ενημέρωνε πως θα πραγματοποιηθεί ένα έκτακτο συμβούλιο. Ο Γιώργος Λιανός τους περίμενε, όπως και κάθε φορά,

στο συμβούλιο, ανακοινώνοντάς τους σημαντικές αλλαγές.

Η πρώτη δεν αφορούσε άλλον από την Κάτια και το θέμα υγείας της που προέκυψε και την οδήγησε στο νοσοκομείο. Ο παρουσιαστής ανακοίνωσε και τις δύο ομάδες ότι αποχωρεί επισήμως η Κάτια από το Survivor, αν και είναι καλά στην υγεία της. Ωστόσο, όπως εξήγησε, οι συνθήκες στο φετινό διαγωνισμό είναι αρκετά δύσκολες και απαιτητικές και η παίκτρια δεν μπορεί να ανταπεξέλθει, έχοντας θέμα υγείας που την ταλαιπωρεί.

Η Κάτια Ταραμπανκό είναι πλέον καλά στην υγεία της. Παρ’ όλα αυτά, οι συνθήκες στο φετινό Survivor, δεν της επιτρέπουν να συνεχίσει. Όπως σας έχω ενημερώσει από την πρώτη μέρα το φετινό Survivor είναι το πιο δύσκολο, το έχετε ήδη νιώσει. Ζείτε καταστάσεις που δεν έχει περάσει κανένας παίκτης του survivor μέχρι τώρα και το γνωρίζετε πολύ καλά.

Ύστερα από την ανακοίνωσε για την αποχώρηση της Κάτιας από το παιχνίδι, ένας σάλος δημιουργήθηκε με δηλώσεις των συμπαικτών της για τη συμπεριφορά της. Δες όλα όσα ειπώθηκαν στο συμβούλιο του νησιού, ενώ η Κάτια ήταν απούσα.

Οι ανατροπές, όμως, δεν σταματούν εκεί. Ο Γιώργος Λιανός έκανε μία ακόμα σημαντική ανακοίνωση, που σίγουρα κανείς τους δεν περίμενε. Μάλιστα, ζήτησε απ’ όλους τους παίκτες να βγάλουν τις μπαντάνες τους, λέγοντας πως θα σχηματιστούν δύο νέες ομάδες. Όπως είπε στη συνέχεια, ο Γιώργος Κοψιδάς και ο James Καφετζής είναι οι πιο αποδοτικοί παίκτες στα αγωνίσματα των ομάδων τους και αυτοί που θα δημιουργήσουν τις δύο νέες ομάδες. «Με βάση τα στατιστικά εσείς οι δυο είστε οι πιο δυνατοί παίκτες μέχρι σήμερα των Μαχητών και των Διασήμων. Σε εσάς τους δύο, λοιπόν, θα πέσει το βάρος να επιλέξετε τους παίκτες για τις δύο νέες ομάδες» τόνισε ο Γιώργος Λιανός και τους έδωσε χρόνο να πάρουν αποφάσεις μέχρι το επόμενο συμβούλιο του νησιού.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ανατροπές στο Survivor! Αποχωρεί οριστικά η Κάτια και διαλύονται οι ομάδες εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα