Αν ψάχνεις τρόπο να περάσεις μία μέρα στην Ασία, αυτές είναι οι φωτογραφίες που θα σε ταξιδέψουν

15:41 12/6/2021 - Πηγή: iPop

Ο φωτογράφος Ryosuke Kosuge μας ταξιδεύει στην Ασία φωτογραφίζοντας όμορφα μοτίβα από την καθημερινή ζωή. Αν θες να ρίξεις μία ματιά στον τρόπο ζωής και στην κουλτούρα τους, τότε αυτές οι φωτογραφίες από την Ασία θα σε ταξιδέψουν!

Φωτογραφίες από την Ασία που θα σε ταξιδέψουν

Όμορφα μοτίβα αναδύονται συνέχεια από την καθημερινή ζωή, αρκεί να ξέρεις που να κοιτάξεις. Ο Ιάπωνας φωτογράφος Ryosuke Kosuge ταξιδεύει στην Ανατολική Ασία αναζητώντας στιγμές απλότητας,

συμμετρίας και κομψότητας στα τοπία της πόλης και της χώρας. Ο φωτογράφος με έδρα το Τόκιο καταγράφει εικόνες παραδοσιακών τεχνών και σύγχρονης τεχνολογίας με ιδιαίτερη προσοχή στα επαναλαμβανόμενα μοτίβα.

Τα αστικά τοπία μέσα από το φακό του, απεικονίζουν τόσο την αίσθηση του τόπου όσο και των ανθρώπων και τονίζει πώς αυτά συνδέονται μεταξύ τους. Για παράδειγμα, η εκπληκτική εικόνα ενός ποδηλάτη που περιβάλλεται από μια φούσκα από υποβρύχιες παγίδες μπαμπού αφηγείται μια ιστορία μιας πηγής τροφίμων. Ο ίδιος έχει χαρακτηριστικά αναφέρει:

Με την ανάπτυξη της σύγχρονης βιομηχανίας, πολλές από τις παραδοσιακές τέχνες έχουν εξαφανιστεί. Ωστόσο, ορισμένα χωριά στο βόρειο Βιετνάμ είναι διάσημα για τη διατήρηση της παραδοσιακής τέχνης τους που παράγει χειροκίνητα υποβρύχιες παγίδες μπαμπού τα τελευταία περίπου 200 χρόνια. Αυτός δεν είναι απλώς ένας τρόπος για να κερδίσεις τα προς το ζην, είναι επίσης η τέχνη με τους παραδοσιακούς θεματοφύλακες της γης

Ryosuke Kosuge Ryosuke Kosuge Ryosuke Kosuge Ryosuke Kosuge Ryosuke Kosuge Ryosuke Kosuge Ryosuke Kosuge Ryosuke Kosuge Ryosuke Kosuge Ryosuke Kosuge

Φυσικά αν θες να δεις κι άλλες φωτογραφίες μπορείς να επισκεφτείς τον προσωπικό λογαριασμό του Ryosuke Kosuge στο Instagram!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Αν ψάχνεις τρόπο να περάσεις μία μέρα στην Ασία, αυτές είναι οι φωτογραφίες που θα σε ταξιδέψουν εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα