Αν έχεις απορρυπαντικό πιάτων μπορείς να γίνεις ο Μπομπ ο μάστορας

08:32 26/11/2014 - Πηγή: iPop

Μέχρι σήμερα χρησιμοποιούσες το απορρυπαντικό πιάτων μόνο για να πλένεις τα πιάτα σου. Έπειτα, όμως, από έρευνες που κάναμε εμείς και φυσικά θα σου παρουσιάσουμε, θα δεις ότι το απορρυπαντικό πιάτων έχει και άλλες πολλές χρήσεις που δεν σου πάνε καν στο μυαλό.

Τι μπορείς να κάνεις με το απορρυπαντικό πιάτων;Να καθαρίσεις τον λεκέ που έχει το χαλί σου από κόκκινο κρασί: Ένας λεκές από κόκκινο κρασί πάνω σε ένα χαλί είναι ένα από τα χειρότερα πράγματα που μπορούν να σου συμβούν. Αν, όμως, αναμείξεις ίση ποσότητα απορρυπαντικού πιάτων με οξυζενέ
και τρίψεις καλά με ένα βαμβακερό ύφασμα τον λεκέ θα δεις ότι σε λίγα μόνο λεπτά το χαλί σου θα είναι και πάλι καθαρό.Έπιπλα που τρίζουν: Ειδικότερα οι ξύλινες πόρτες με την πάροδο του χρόνου και τη φθορά τρίζουν. Αν. λοιπόν, δεν έχεις ειδικό λάδι, μπορείς να χρησιμοποιήσεις λίγο υγρό απορρυπαντικό πιάτων που θα κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά.Έχεις μυρμήγκια; Αν σε συγκεκριμένα σημεία του σπιτιού σου έχεις παρατηρήσει ότι υπάρχουν μυρμήγκια μπορείς να φτιάξεις ένα υγρό αναμιγνύοντας ξύδι με μικρή ποσότητα απορρυπαντικού και να τα διώξεις μακριά σε λίγα μόνο λεπτά.Πολύ λιπαρά μαλλιά: Αν τα μαλλιά σου είναι πολύ λιπαρά και ότι και αν έχεις δοκιμάσει δεν σε έχει βοηθήσει δοκίμασε να τα λούσεις βάζοντας στο πρώτο χέρι που τα περνάς αντί για σαμπουάν τρεις σταγόνες απορρυπαντικού πιάτων.

Επιστροφή στην κεντρική σελίδα.

Επιστροφή στην κατηγορία.

The post Αν έχεις απορρυπαντικό πιάτων μπορείς να γίνεις ο Μπομπ ο μάστορας appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα