Αυτό το app θα το ζηλέψουν όλοι οι χρήστες iOS συσκευών!

20:32 25/11/2014 - Πηγή: iPop

Μπορεί οι χρήστες iOS συσκευών να λατρεύουν τις συσκευές τους και να μην τις απαρνούνται (ακόμα και αν η εταιρεία κάποιες φορές τους απογοητεύει), αλλά με αυτό το app θα σκάσουν από τη ζήλεια τους!

Το Mighty Text, η εκπληκτική αυτή εφαρμογή, σου επιτρέπει να στείλεις και να λάβεις όλα τα SMS σου στον υπολογιστή σου ή το tablet

σου αντί να τα διαβάζεις στο κινητό σου. Και γιατί είναι μοναδική αυτή η εφαρμογή; Γιατί όλοι έχουμε ζήσει στιγμές που το να ακουμπήσουμε το κινητό μας ήταν είτε απαγορευμένο, είτε πολύ δύσκολο λόγω του φόρτου εργασίας μας!

Η συγκεκριμένη εφαρμογή έχει χαρακτηριστεί ως μία από τις καλύτερες 50 εφαρμογές για Android συσκευές από το περιοδικό Time «Best 50 Android Apps»! Και δεν το λες παράλογο, καθώς σου φέρνει τα μηνύματα σου στον υπολογιστή σου, σου στέλνει άμεσες ειδοποιήσεις για να μην χάσεις κάποιο σημαντικό μήνυμα, σου δίνει δυνατότητα να δεις ακόμα και κλήσεις που δέχεσαι στην συσκευή σου. Τα θετικά του όμως δεν σταματούν εκεί καθώς δεν διαβάζεις μόνο τα sms αλλά και τα μηνύματα στο WhatsApp και το Snapchat!

Πως λειτουργεί; Κατεβάζεις την εφαρμογή στο Android κινητό σου και μπαίνεις μέσα από τον υπολογιστή σου εδώ και έχεις πρόσβαση σε όλα τα μηνύματα σου! Αν θέλεις να έχεις πρόσβαση στα μηνύματα σου από το tablet σου πρέπει πρώτα να εγκαταστήσεις το app στο τηλέφωνό σου και στη συνέχεια να το εγκαταστήσεις και στο tablet σου.

Αν θέλεις να αποκτήσεις αυτή την εφαρμογή μπορείς να την κατεβάσεις από το play store δωρεάν!

Επιστροφή στην αρχική σελίδα
Επιστροφή στην κατηγορία

The post Αυτό το app θα το ζηλέψουν όλοι οι χρήστες iOS συσκευών! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα