Άλλαξε το ΤΩΡΑ!

19:32 25/10/2014 - Πηγή: iPop

Θες, δε θες, η ζωή σου όσο μονότονη κι αν είναι πάντα θα σε φέρνει αντιμέτωπο με αλλαγές.

Αλλαγές δραστικές ή όχι και τόσο που θα σε κάνουν πιο ευτυχισμένο ή θα σου διδάξουν κι από ένα μάθημα. Είναι γνωστό εξάλλου ότι είμαστε θερμοί υποστηρικτές του σοφού και μη εξαιρετέου “Όλα για κάποιο λόγο γίνονται”, οπότε ας το επαναλάβουμε ακόμη μία φορά για να το εμπεδώσουμε: “Όλα για κάποιο λόγο γίνονται”.

Όταν, λοιπόν, κληθείς και αν φυσικά έχεις την επιλογή, να αποφασίσεις ανάμεσα σε μία ολοκληρωτική αλλαγή στη ζωή σου και προτιμήσεις

να κάτσεις στα αυγά σου, τότε μη ρίξεις το φταίξιμο στην τύχη (ή καλύτερα την ατυχία που κουβαλάς καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής σου- γιατί είναι σαν τον “μ@λ@κομαγνήτη”-απλά δεν υπάρχει!) Εμείς διαμορφώνουμε τη τύχη μας, λέει ένα άλλο ρητό.

Θετικά και αρνητικά υπάρχουν στα πάντα γύρω μας. Δε θα θέλαμε να αρχίσουμε να τα απαριθμούμε και να γίνουμε κουραστικοί. Θα αρκεστούμε στα “sos”.

Απ’ τις αλλαγές μαθαίνεις να βλέπεις τα πράγματα διαφορετικά, να εκτιμάς παρελθοντικές καταστάσεις αλλά και να παίρνεις ένα μάθημα.

Αυτές είναι εξάλλου και το αλατοπίπερο. Το ζήτημα είναι να προσέξεις πόσο θα “ρίξεις” γιατί το φαγητό δε νοστιμίζει μόνο αλλά μπορεί να μη τρώγεται στο τέλος.

Συμβουλή:

Να είσαι πάντα προσεκτικός και να έχεις τα μάτια σου 14 για να μη βρεθείς προ εκπλήξεως!

The post Άλλαξε το ΤΩΡΑ! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα