Ακόμα μια επιτυχημένη διάσωση παιδιού από τα ερείπια στην Ταϊβάν

13:07 8/2/2016 - Πηγή: iPop

Τα σωστικά συνεργεία στην Ταϊβάν, προχώρησαν σε μία ακόμα επιτυχή διάσωση παιδιού, που βρισκόταν εγκλωβισμένο στα ερείπια πολυόροφης πολυκατοικίας, για πάνω από 60 ώρες.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδουν τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης, οι άνδρες των σωστικών συνεργείων στην Ταϊβάν, συνεχίζοντας τις προσπάθειές τους για τον απεγκλωβισμό επιζώντων, από τα ερείπια του φονικού σεισμού 6,4 Ρίχτερ που έπληξε την περιοχή την Παρασκευή , εντόπισαν και κατάφεραν να ανασύρουν ζωντανό ένα οχτάχρονο κοριτσάκι.

An

eight-year-old girl has just been pulled alive from the rubble after 60 hours #Taiwan https://t.co/QhJSMiCL6m pic.twitter.com/rVGZZikXa2

— VICE News (@vicenews) February 8, 2016

Όπως χαρακτηριστικά μεταδίδουν τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης, η μικρή Λιν Σου-Τσιν, είχε ακόμα τις αισθήσεις της, όταν εντοπίστηκε από τους άνδρες των σωστικών συνεργείων, ενώ η ίδια παρέμεινε εγκλωβισμένη στα ερείπια μίας πολυκατοικίας 17 ορόφων, για τουλάχιστον 60 ώρες.

AFP: An eight-year-old girl has been pulled alive from the debris caused by the 6.4 magnitude earthquake in #Taiwan on Saturday

Sky News Newsdesk (@SkyNewsBreak) February 8, 2016

Υπενθυμίζουμε πως τουλάχιστον 35 άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους, μέχρι στιγμής στη σεισμόπληκτη Ταϊβάν, ενώ παραπάνω από 100, συνεχίζουν να αγνοούνται.

Η εν λόγω διάσωση του οχτάχρονου κοριτσιού, έρχεται λίγες μόλις μετά από μία ακόμα συγκλονιστική διάσωση,που σημειώθηκε από τους άνδρες των σωστικών συνεργείων, οι οποίοι εργάζονται πυρετωδώς, προκειμένου να εντοπίσουν επιζήσαντες.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τη διάσωση ενός βρέφους από τα συντρίμμια μετά τον φονικό σεισμό στην Ταϊβάν, η οποία μάλιστα καταγράφηκε και σε video. Το βρέφος διασώθηκε από τα συντρίμμια του 17ώροφου κτηρίου που κατέρρευσε από τον σεισμό 6,4 Ρίχτερ που έπληξε την Ταϊβάν.

The post Ακόμα μια επιτυχημένη διάσωση παιδιού από τα ερείπια στην Ταϊβάν appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα