Ακόμα μια επιτυχία για την Κορακάκη- Αναδείχθηκε κορυφαία αθλήτρια της σκοποβολής

07:51 19/1/2017 - Πηγή: iPop

Μετά τους Ολυμπιακούς του Ρίου που ανέβηκε στο ψηλότερο βάθρο ακόμα μια μεγάλη χαρά περίμενε την Άννα Κορακάκη που αναδείχθηκε κορυφαία αθλήτρια της σκοποβολής στον κόσμο, ύστερα από ψηφοφορία στην οποία πήραν μέρος προπονητές, αθλητές αλλά και εκπρόσωποι του Τύπου.

Το χρυσό αλλά και το χάλκινο μετάλλιο που κατάφερε να κατακτήσει στο Ρίο η Άννα την ανέδειξαν κορυφαία του αθλήματος στον κόσμο με την ίδια να δηλώνει:

Πρώτη φορά αναδείχθηκα κορυφαία και ελπίζω να μην είναι η τελευταία.

Αυτός ο τίτλος αποτελεί τιμή για εμένα γιατί προέρχεται από ανθρώπους του χώρου. Το 2016 ήταν η πιο επιτυχημένη χρονιά μου. Τα πάντα έγιναν σωστά, με εξαιρετικό συγχρονισμό και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μου βγουν όλα όσα μάθαινα και δούλευα. Τα προηγούμενα χρόνια, ξεπέρασα πολλές προκλήσεις και δυσκολίες, όπως, βέβαια, και άλλοι αθλητές στον κόσμο. Αυτό αποτελεί μια αναγνώριση των προσπαθειών μου

Όπως τόνισε στους δημοσιογράφους η χρυσή Άννα αυτές τις ημέρες, το ενδιαφέρον της, μονοπωλεί το διάβασμα, καθώς έχει εξεταστική στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας όπου σπουδάζει. Στη συνέχεια και συγκεκριμένα την επόμενη εβδομάδα, θα πάρει μέρος μαζί με τον αδελφό της, Διονύση, σε παγκόσμιο μίτινγκ, στο Μόναχο.

Τονίζουμε, πως αν και η Άννα έχει αγωνιστεί πολλές φορές στο Μόναχο αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα βρεθεί στην ίδια διοργάνωση με τον αδερφό της. Ο 18χρονος αδελφός της, Α. Κορακάκη κατέκτησε την πρόκριση για το Μόναχο σε αγώνα που διεξήχθη τον Δεκέμβριο, στο σκοπευτήριο του Βύρωνα. Έτσι, αυτή θα είναι η πρώτη φορά που δύο αδέλφια αναμένεται να εκπροσωπήσουν την ελληνική σκοποβολή σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα αεροβόλων όπλων.

photo:EPA/ARMANDO BABAN

The post Ακόμα μια επιτυχία για την Κορακάκη- Αναδείχθηκε κορυφαία αθλήτρια της σκοποβολής appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα