Ακόμα και το House of Cards τρολάρει τον Μάνουελ Βαλς

22:39 11/5/2016 - Πηγή: iPop

Ένα από τα πρόσωπα που απασχολούν περισσότερο την επικαιρότητα τις τελευταίες ημέρες, τον Μάνουελ Βαλς αποφάσισε – δικαίως- να τρολάρει το House of Cards.

To tweet όλο νόημα που απευθυνόταν στον Γάλλο Πρωθυπουργό που έκανε το House of Cards λέει: «Η δημοκρατία είναι απόλυτα υπερτιμημένη». Φυσικά από το tweet

δεν θα μπορούσε να λείπει και ο κεντρικός χαρακτήρας της σειράς, Φρανκ Άντεργουντ.

@manuelvalls Democracy is so overrated. #LoiTravail #49al3 pic.twitter.com/yadC6ODoVO

House of Cards (@HouseofCards) May 11, 2016

Ο Γάλλος Πρωθυπουργός ανταποκρίθηκε άμεσα στο τιτίβισμα του House of Cards γράφοντας: «Αγαπητέ Φρανκ, η Δημοκρατία είναι η χειρότερη μορφή διακυβέρνησης, με εξαίρεση όλες τις άλλες. Ποτέ μην το ξεχνάτε».

Η φράση που χρησιμοποίησε ο Μανουέλ Βαλς είναι γνωστό απόφθεγμα από ομιλία του Τσόρτσιλ το 1947.

.@HouseOfCards Dear Frank, Democracy is the worst form of Government, except for all others Never forget! pic.twitter.com/d2pDA5dnsg

— Manuel Valls (@manuelvalls) May 11, 2016

Τονίζεται πως το tweet του House of Cards ήρθε ως αντίδραση στην απόφαση του Γάλλου Πρωθυπουργού να παρακάμψει την Εθνοσυνέλευση προκειμένου να περάσουν οι μεταρρυθμίσεις στα εργασιακά.

Τονίζεται πως δεν είναι η πρώτη φορά που το House of Cards σχολιάζει την επικαιρότητα. Πριν από λίγο καιρό είχε τρολάρει τον Ντέιβιντ Κάμερον για την εμπλοκή του στα Panama Papers.

The post Ακόμα και το House of Cards τρολάρει τον Μάνουελ Βαλς appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα