Ακόμα δύο συλλήψεις υπόπτων που συνδέονται με τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι

17:12 21/1/2016 - Πηγή: iPop

Οι βελγικές αστυνομικές αρχές συνεχίζουν να διεξαγάγουν έρευνες, γύρω από τον εντοπισμό υπόπτων που συνδέονται με τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι, πραγματοποιώντας δύο ακόμα συλλήψεις.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα διεθνή ειδησεογραφικά δίκτυα, η βελγική αστυνομία συνέλαβε στην περιοχή Molenbeek, των Βρυξελλών έναν άνδρα βελγικής καταγωγής και μιας γυναίκας από το Μαρόκο.

Η συγκεκριμένη περιοχή στις Βρυξέλλες

έχει βρεθεί στο επίκεντρο των αστυνομικών ερευνών, καθώς πολλοί ύποπτοι με διασυνδέσεις στα τρομοκρατικό δίκτυο του ISIS, έχουν εντοπιστεί στη συγκεκριμένη περιοχή.

Η βελγική αστυνομία έχει πραγματοποιήσει συνολικά δέκα συλλήψεις ατόμων, ενώ ακόμα εννέα ύποπτοι παραμένουν στη φυλακή μετά τις επιθέσεις του Παρισιού τον Νοέμβριο, οι οποίες άφησαν πίσω τους 130 νεκρούς.

Υπενθυμίζουμε πως οι βελγικές αρχές, έχουν προχωρήσει και στον εντοπισμό, σπιτιών απ’ όπου οργανώνονταν και συντονίζονταν οι επιθέσεις στο Παρίσι.Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Εισαγγελέα, δύο διαμερίσματα κι ένα σπίτι στο Βέλγιο είχαν νοικιαστεί από τους τρομοκράτες του Παρισιού.

The post Ακόμα δύο συλλήψεις υπόπτων που συνδέονται με τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα