Αισιόδοξος για την ολοκλήρωση της β΄ αξιολόγησης και για την οικονομία της χώρας ο Π. Ρήγας

10:11 24/10/2016 - Πηγή: iPop

Την αισιοδοξία του αναφορικά με την ολοκλήρωση της β΄αξιολόγησης όπως και για την πορεία της οικονομίας της χώρας εξέφρασε ο επανεκλεγείς γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Ρήγας.

Όπως τόνισε σε συνέντευξη του σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή την Δευτέρα:

To τοπίο στην οικονομία έχει αρχίσει να σταθεροποιείται, η ανεργία έχει παρουσιάσει μικρή μείωση και το φορολογικό είναι σταθεροποιημένο
«Όταν ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση και για το θέμα τους χρέους, στόχος είναι να μειωθεί η φορολογία»

σημείωσε και πρόσθεσε:

Η δεύτερη αξιολόγηση θα ολοκληρωθεί εγκαίρως. Η Κυβέρνηση θα κερδίσει και αυτή τη μάχη, όπως έχει και στο παρελθόν

Ενώ εξήγησε πως και στο μεσοπρόθεσμο θα υπάρχει ρύθμιση για το χρέος.

Όταν ερωτήθηκε για το αν η Κυβέρνηση θα υπογράψει ξεχωριστή συμφωνία με το ΔΝΤ απάντησε πως «τα όργανα θα αποφασίσουν συλλογικά» και τόνισε «Η Κυβέρνηση δε θα δεχθεί επιπλέον απορρύθμιση στις εργασιακές σχέσεις και επίσης κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία ότι υιοθετεί πλήρως τις θέσεις του ΔΝΤ για περικοπές».

Ο Γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε και για το ενδεχόμενο ένταξης στον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση προσώπων που προέρχονται από άλλους χώρους, υπογραμμίζοντας:

Το ζητούμενο είναι η δημιουργία ενός πολιτικού και κοινωνικού μετώπου απέναντι στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές, στο οποίο μπορεί να συμμετέχουν πρόσωπα από την ευρεία δεξιά έως την ευρεία αριστερά

Διαβάστε επίσης:

Ο Π. Ρήγας ξανά γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ- Τα μέλη της νέας Πολιτικής Γραμματείας

The post Αισιόδοξος για την ολοκλήρωση της β΄ αξιολόγησης και για την οικονομία της χώρας ο Π. Ρήγας appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα